KK Partizan

1. Koi carevi jbt.. Definitivno se vise isplati uci u EL, ispasti u prvoj fazi, onda u EK dogurati sto dalje, i tako u krug..
    mada, da je zvezda usla u top16, a mi ispali, druga bi pesma bila..

2. Добро, можемо да се вадимо у АБА лиги.

3. Pa prvobitna odluka je bila 10 milki za TOP 16 al privremeno veće je tu nepravednu odluku poništilo i donelo pravu odluku u kojoj se jasno vidi da je jačina takmičenja zaista najbitnija.

Da oni nisu prošli dalje mi ni tih 4 miliona ne bi dobili.

4. Nego da li smo mi jebali ovaj Šolnok ili ne? Niđe zvanične informacije, kažu da je 99% naša pobeda, ali...

5. Jebali smo. Nasi nece da pristanu da igraju 3 tekme za nedelju dana, a ne sme nakon kraja lige..
    Solnok istupa na kraju godine iz ABA lige, tako da im se jebe za ovih -1 sto ce da dobiju..

6. Pretpostavio sam, ali da proverim.

7. Zar nije solnok potpisao na 5 godina u ligi.Otkud to da se povlače

8. Uslovljava ih nešto njihov savez. A i bolje da se povuku nego da igraju ligu ovako uskurac.

9. JEBEMO SOLNOK IZ FOTELJE

DULE TOP ŠOP

10. JEBEMO ŠOLNOK A DA GA NE UBACIMO

11. JEBEMO SOLNOKA TELEPATSKI!

12. Koliko me oduševljava tok utakmice Cedevita Budućnost...

EDIT: Završnica, navijam za Kroasane, koji zamislite, gube.

Kog zanima:
    http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-1.html

13. Objavi rezultat na kraju.

14. Vodi cedevita 4 razlike 20 sekundi do kraja. Kraj, napad za cedevitu. Dobro vam je to, sad samo da se iscimate za treće mesto.

15. Sa ovim rezultatom smo treći 95%.

76:71

16. Dobro je, zakomplikovalo bi se dosta da je Budućnost pobedila. Sad još da Vlade jebe Cibose i puna kapa.

17. Usta ih jebem smrdljiva. Zamalo da sve zaseru. Dobro je. Sad da dobijemo u Podgorici još i to je to. Pomoglo bi i da Igokea večeras dobije.

18. Sad mozemo rasterecenije da igramo sa crnogorcima, dok oni ne samo sto ce imati pritisak pobede, nego ce morati i da nas dobiju preko 7.
    Nisu oni nista spec, zaustaviti im Ivanovica, i uz njihov sut za 3 poena od oko 25-30% nece biti problema..

19. Тешко ће шеховић опет овако лоше да шутира, ал' опет, ваљда ће да баце грбавог на њега па ће да га сведе на два поена, као дилејнија.
    Добро, и ја сам навијао за хрватчине, више бих волео да будете трећи (ехеехеххе лименке се посрале знају да не могу преко нас до ЕЛ), једноставно је боље за нашу кошарку да имамо два редовна представника у ЕЛ, а још је битније да нонстоп дркамо хрвате, ко им јебе матер.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.