Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Aha, sad vidim.. Pa gurnuo ga.. Ma mali je reagovao kako treba, jedino je Coki opet dokazao da je ljakse.. Ovo ostalo je sve normalno
Чековски је дрипац један највећи у ЕЛ и заслужује да га изудара било ко. Само мало гори од Катића, додуше. Али проблем је у томе што такви ликови то и раде да те изнервирају да попиздиш. А овај клинац је млад, јебига, и није могао да искулира.
secam se isto kad je Radmanovic jeo bananu na klupi kad je bilo SP i pita ga Kari sta to radis on kaze sta te boli kurac! posle nije ni igrao na tom prvenstvu
Kad grobari koji uzdižu onu nevaspitanu svinju debelu krenu da govore ko je ljakse a ko nije.
Kad grobari koji uzdižu onu nevaspitanu svinju debelu krenu da govore ko je ljakse a ko nije.
Znao sam da ce se neko od vas uvrediti. Mi velicamo Duleta kao trenera (dok mu vi i to osporavate) i cenimo ga jer prica neke stvari koje ostali ne smeju ni da zucnu.
A sto se tice vaspitanja i kulture, svi znamo ko je DV. Uostalom, on covek nije zavrsav'o ckole, dok se vas gazda predstavlja kao obrazovan, emancipovan mag biznisa,sporta i svega ostalog. #samokazem
Прво, треба проверити да ли је Човић то уопште изјавио,тј у том контексту. Сваки дан читам скоро све новине и све теме, од политике до спорта, невероватно је како "новинари" заборављају на просесионализам а теже неком сензационализму, чак и кад га нема уопште, и ту не мислим на Курир, него и Блиц све више то ради, а и Б92. (данас наслов, Руси бомбама заузели базу, а у тексту помињу шок и димне бобмбе)
Елем, ако је то изјавио, много лош потез, прво што није спортски, друго што није педагошки, да клинцу дајеш подршку за такав џукачки потез.
Није мали крив, понела га атмосфера, не кривим га ни мало, али укажи му да је погрешио.
Ali da je Dule to reko, do sad bi ga poslužili sa jabukom u ustima.
Proveri, Ćilmo, cimni Čovketa i pitaj ga je l' to stvarno rekao. Ako nije, kaži mu da može da tuži novinara, možda ne zna.
Ма Тејић је показао да има крви у себи и крај. Човићева изјава глупа мада су медији навели да је то рекао "у шали".
Хаха, примило се Ћилмо. #понос #кум
Какво црно проверавање, баш ће сад неко да измисли Човићеву изјаву. Глупа је изјава и због следећег:
1) Сличан потез може коштати екипу у некој битној утакмици, није нормално да саветујеш људе да узврате ударцем на сваки кваран лакат и сличне потезе
2) Сереш Чековском, а имаш у екипи Катића
Auf nervozan sam ko da ja trebam izaći na parket lolo
губимо, једноставно нема шансе да добијемо. ми да вежемо две победе ове сезоне, нема шансе.
Ставио сам 4700 на ове ваше са хендикепом 3,5
КЕЊАЈ ЗАПАТА БАЦАЈ МАГИЈЕ, ПРИЗИВАЈТЕ СВЕТОГ ДУЛЕТА НЕЦИВИЛИЗОВАНОГ, ВЛАШКОМ МАГИЈОМ ИЛИ БЕРТРАНСОВИМ ПРСТОМ НЕПОСТОЈЕЋИМ КАКО ОЋЕТЕ САМО ПОБЕДИТЕ 4+!
opa pseto bijes ga ti opasno sa ulozima...srecno :))
ма више волим да синглирам са већим улогом него да гађам 7 текми...а закаснио на цска и фенер, синглирао ово и сосиједад(2,2 квота)...
АЈДЕ ТЕПИЋУ СВЕ ТИ ЈЕБЕМ КИЛАВО!!1
i ja isto vise volim singl da opicim nego kombo opklade...IDEMO!
Nate kako, dajte neki linak za utakmicu da se može gledati, ne bilo vam zapoviđeno...
Ја ovde gledam
http://www.chabka.com/2014060544-Arena+Sport+Live+Stream.html
TO JE TO
DANAS NAM SE RUSE SVI SNOVI
OSTAVI MI MAKAR SIIIIIIIIIINA
DOSLI OVI IZ BUDUCNOSTI NIJE OTKAYANO JEBIGA