Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Што немамо? Добијемо све три, а у Истанбулу са 8 разлике и прошли смо.
Dobro, ja sam u fazonu da ni ne razmišljam o TOP 8, mada ja sam u fazonu da ne idemo u TOP 8 još od starta TOP 16 lololo
Inače bitnije je da osvojimo ABA ligu nego TOP 8.
Znaš kad ćemo galatu dobiti 8 razlike u gostima :)
Mada možda si upravu davno nas nije pogledala sreća bio bi red jednom
Па шта сад 'оћете? Обезбедили смо Ф4 и сад имамо прилику да на миру одиграмо за топ8.
С обзиром да у Истанбулу имамо више победа него нпр. у Задру, добићемо тамо пре него у Русији. :)
I ja mislim da je realnija pobeda u Istanbulu sa 8 razlike, nego bilo koja pobeda protiv Lokomotive. Izuzetno je kompaktna Lokomotiva, igra timski, iako deluje da su nas u Areni dobili trojkama, zapravo je odlicna odbrana bila presudna. Da je budjavi raspali usrani Zalgiris imao muda pa da je dobio glupe Turke kod kuce, mnogo motivisanije bismo igrali - ovako niko vise ne veruje u top8.
Da, Lokomotiva je svakako dobra ekipa. Nikog ne rasturi, niko je ne rasturi. Kao da u jednom te istom ritmu bez prestanka cele sezone.
Dok smo od Galate izgubili na diletantski i neshvatljiv nacin, kao da je ekipu vodio Gasic, a ne Dule Bubreg.
To su te "matore ekipe" nema puno oscilacija...ako se ne varam samo onaj Zubkov ima 22-23 god. svi ostali su između 25-30 god. sa milijardu iljada tekmi u nogama
U rukama?
Jedini nacin da se mi prodjemo je da se napravi krug Lokomotiva-Galata-Partizan sa 6 pobeda. Znaci mi da pobedimo sve do kraja, Bajern i Galata da izgube sve, Lokomotiva da dobije samo Bajern. Prvo se gleda medjusobni skor gde bi svi imali 2-2 pa bi se gledala medjusobna kos razlika, a tu mi imamo -14, Galata +8 a Lokomotiva +6. Znaci moralo bi da se poklope i konacni ishodi i da oderemo ove dve ekipe sa sto vecom razlikom.
Jericho, Gasic bi izgubio i od Crnokose, kamoli Galate lolo
i da, jos ne zna da tajmaut postoji lolo
Nešto mi to Mlatoni suviše mnogo da se poklopi i suviše teško da se dobije. Realno, samo Žalgiris ćemo dobiti, a ostalo dve duvangije, mada što se mene tiče prezadovoljan sam sezonom u Evropi. Još jednom među 16 najboljih klubova u Evropi i potvrđen taj status jednog od najvećih evropskih klubova. Dobro taj status je potvrđen odavno, nego lagano održan.
Zna bre Gasic da tajmaut postoji, ali jos ne zna da moze da ga zatrazi trener, on misli da se to desava samo od sebe kad treba da idu reklame na televiziji.
Утолико боље по нас. Не морамо да добијемо +6 и +8 минимум, него може и нпр. +3 и +11. Галата треба само да изгуби у Москви, Локомотива у Мадриду, а Бајерн од Макабија и од Локомотиве. Све остало зависи од нас. :) Једино нереално је да ми некога победимо у гостима.
https://pbs.twimg.com/profile_images/3291980789/a8fbca0a586b61854a62a500f300354d.jpeg
Gagula se sprema za tekmu :)
Ovo mu je drugi instrument najbolje tonove proizvodi na koznoj frulici, Gagula <3
Gagula Boem
Dule nam je baš ozbiljno bolestan. Kažu mi iz Podgorice da će najvjerovatnije trebati na transplantaciju bubrega :/