KK Partizan

1. Ma brate znam da džetbu nije opterećen jer je nebitno mali, kao i Teleoptik u fudbalu pa mi je to i čudno da Kalina potpiše toliko dugo. On komotno može da zabode solidan ugovor u MZTu, Krki i sličnim timovima i igra Jadran i EK. Ili recimo Budućnost. Vrv postoji neka klauzula. Ne znam koga od klinaca imate za poziciju 3 al ne verujem da i jedan jedini može fizički da mu parira. Može on da bude veoma koristan kao igrač zadatka.
    Ne verujem da je dobio neke ozbiljne pare.

2. Čudno je više da potpiše za FMP, nego što je 3 god. On ima sad 22, bude u FMP god. ako zadovolji ide u CZV, i tamo još godinu - dve, ili ako bljesne ponuda i ranije da se proda. Verujem da tako razmišljaju ovi. Ne znam, pretpostavljam.

3. Čudno je više da potpiše za FMP, nego što je 3 god. On ima sad 22, bude u FMP god. ako zadovolji ide u CZV, i tamo još godinu - dve, ili ako bljesne ponuda i ranije da se proda. Verujem da tako razmišljaju ovi. Ne znam, pretpostavljam.

Biće tamo do kraja sezone vrv i onda će preći kod nas u Zvezdu. Ne bi on tek tako išao u FMP. Verujem da je mogao naći mnogo bolje klubove i ponude. Ali ovo 99 posto stoji iza svega toga.

4. Ovo što kaže Gusti ima mnogo više smisla. Jednostavno on igranjem za FMP2 ne bi dobio ništa. Samo bi nazadovao.

5. Biće tamo do kraja sezone vrv i onda će preći kod nas u Zvezdu. Ne bi on tek tako išao u FMP. Verujem da je mogao naći mnogo bolje klubove i ponude. Ali ovo 99 posto stoji iza svega toga.

To i ja kažem, samo sam rekao "verovatno"... :)

6. FMP2

xe xe :) Verujem da će ga samo zameniti sa Tejićem

7. A jbg Gusti preferiram da sve nazivam pravim imenima lolo

8. THEY ARE NOTHING SPECIAL, WE LOSE EVERY WEEK !

9. Za pola sata karanje Cedevitamina i slanje kući rvata sa Gagulinom koorčinom međ guzovima. Musli 20 pojena, od toga tri kucanja, jedno iza leđa.

10. Au Berta željan karanja

11. Stvarno se vidi da je željan brate, zaleteo se kao lud. Mnog mi drago. Eliminisali smo ono da možda ima strah. Vratio se bolji.

12. Takav će i Gagi da se vrati. Na žalost, mislim da posle druge povrede Vesterman neće baš ovako da se zaleće.

13. Al kažu prijateljska neće Dule a on tehničku odma lolo

14. Moga je Westerman biti sasvim solidan EL plej...al kontam da će ga ovo sjebat načisto...daj Bože da griješim.A Gagi će još lakše biti jer jebiga vidjeće na primjeru Berte da to nije prepreka za nastavak kvalitetnog plođenja :)

15. HAHAHHAHAA pa ovu cedevitu bi i Vukajlija basket tim dobio.
    Lik dodaje drugom liku loptu i ovaj ne moze da uhvati. STOJI SAM!

16. Ma koja prijateljska...UVODIMO MUSLOG!!!!!!

17. Došli da ih razradimo za F4 ne bi li manje boljelo opaaaaaa

18. Šta je sa Pavlovićem, rešio da zauzme prvih 10 mesta u TOP 10 ABA lige :)

19. Vujošević: Gagiću, jel' znaš protiv koga igramo večeras?!
    Gagatar: Ne znam, treneru.
    Vujošević: CEDEVITA!
    Gagatar: Može.
    ojebali na Tarzaniji

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.