Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Andrić je sledeće godine Bogdanović.
hehehehe lepo rečeno.
žao mi jasikevičiusa što će da mu istovare šleper govana na (verovatno) oproštaju od beogradske publike
inače pogledao sam malo po internetu, jasikevičius se ustvari čita jesikevičus, i to sa naglaskom na drugom E :D
edit: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Sarunas_Jasikevicius.ogg
evo da ne bude posle fokus izlapeo
Šarunas legenda ozbiljna. Kad nam je čestitao pobedu nad Fenerom ničim izazvan.
E vam ostaje Lovernj sl god?
On hoće, ali videćemo.
Ja ne verujem za Gagića. Ali on je sve gori iz utakmice u utakmicu, iz dana u dan, iz sata u sat.....
Sad čitam da Galata kalkuliše 2 utakmice unapred. :D Nisu pravili fau 10 sekundi prije kraja i mirno izgubili koš razlike, računajući da će Real zgaziti Kubana (što se i dešava), a oni vas u idućem kolu, pa idu u četvrtfinale, a Kuban ispada zbog lošije koš razlike (međusobni duel im je poravnat valjda). Mi smo male mace. :)
Je l' Arena popunjena kako?
Ima ljudi. Jebem li ga numem da ocenim nikada....Onako klasika zadnjih par tekmi.
Nevera. Gagula uradio nešto dobro.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUF! Berta!
Oko 15-ak hiljada je bilo zadnji put meščini. Dobro, s obzirom da nemate šanse za dalje i da ste se razmazili tokom ovih godina. :)
Dosta. Ne dele se karte za džabe, niti koštaju kao da se igra Eurokup :)
Jel se meni čini ili Bertans pre povrede nije ovoliko igrao blizu koša? Uglavnom se vratio jači nego ikad.
Da, bolji je nego pre. Luđi, precizniji i eksplozivniji. To je i najavljivao svakako.
Stali smo. Ispod 15-20 razlike ne priznajem pobedu.
Pa dobro Bezbradica, Dalo, Gagić fazon igrali, pa je malo to škripalo. Sad opet ovi monstrumi da se zahuktaju i podićiće se razlika. Bogdan malo da krene. Ma da se samo niko ne povredi.
moze link?
Ja gledam na TV-u. Idi na lemonsport ili Wiziwig možda nešto nagaziš.