hehehehe lepo rečeno.
žao mi jasikevičiusa što će da mu istovare šleper govana na (verovatno) oproštaju od beogradske publike
inače pogledao sam malo po internetu, jasikevičius se ustvari čita jesikevičus, i to sa naglaskom na drugom E :D
edit: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Sarunas_Jasikevicius.ogg
evo da ne bude posle fokus izlapeo
Šarunas legenda ozbiljna. Kad nam je čestitao pobedu nad Fenerom ničim izazvan.
E vam ostaje Lovernj sl god?
On hoće, ali videćemo.
Ja ne verujem za Gagića. Ali on je sve gori iz utakmice u utakmicu, iz dana u dan, iz sata u sat.....
Sad čitam da Galata kalkuliše 2 utakmice unapred. :D Nisu pravili fau 10 sekundi prije kraja i mirno izgubili koš razlike, računajući da će Real zgaziti Kubana (što se i dešava), a oni vas u idućem kolu, pa idu u četvrtfinale, a Kuban ispada zbog lošije koš razlike (međusobni duel im je poravnat valjda). Mi smo male mace. :)
Je l' Arena popunjena kako?
Ima ljudi. Jebem li ga numem da ocenim nikada....Onako klasika zadnjih par tekmi.
Nevera. Gagula uradio nešto dobro.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUF! Berta!
Oko 15-ak hiljada je bilo zadnji put meščini. Dobro, s obzirom da nemate šanse za dalje i da ste se razmazili tokom ovih godina. :)
Dosta. Ne dele se karte za džabe, niti koštaju kao da se igra Eurokup :)
Jel se meni čini ili Bertans pre povrede nije ovoliko igrao blizu koša? Uglavnom se vratio jači nego ikad.
Da, bolji je nego pre. Luđi, precizniji i eksplozivniji. To je i najavljivao svakako.
Stali smo. Ispod 15-20 razlike ne priznajem pobedu.
Pa dobro Bezbradica, Dalo, Gagić fazon igrali, pa je malo to škripalo. Sad opet ovi monstrumi da se zahuktaju i podićiće se razlika. Bogdan malo da krene. Ma da se samo niko ne povredi.
moze link?
Ja gledam na TV-u. Idi na lemonsport ili Wiziwig možda nešto nagaziš.
Andrić je sledeće godine Bogdanović.