Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tilmo, deo iz privatnog sektora ne ulazi u ovu spiku. To je pribavljeno radom marketinga ili sta ti ja znam..
Al isto tako znam da je nekim privatnicima onemoguceno da uloze pare u Partizan. Tu istu pricu je potvrdio i Gonzo kad smo diskutovali prosle godine.. A onemoguceno je od strane zvezdinih funkcionera uz pomoc politicke zaledjine.
Dakle, ne radi zvezdin marketing samo na dovodjenju sponzora u klub nego i na teranju potencijalnih partizanovih..
To su te mutne radnje koje su se radile i pre pojave cokija, i koje smetaju Duletu.. A ovaj odnos davanja para samo jos vise produbljuje problem.
A marketing KKP prakticno ne postoji, i to je cinjenica. Svodi se na organizovanje promocije tima i one akcije Trojkom do sezonske. I to znaju i vrapci.. Al to nije izgovor da se otima i da se upumpava sve sto moze u rivala.
AJMO JEBAT RADNICKI
Gagic udje i izgubi loptu lol
Vidi ga Muta al' je povileneo lololo
Koji izbačaj lik ima...užas
Kenjaju ih trojke, al' neka...ne mogu ovako gadjati celu tekmu :)
Lepo i mi šutiramo trojke.
Ocajno igramo za sad...
koj kurac izbacuj ovog Lovernja
Kao protiv Olimpije nedavno. Jako loše.
Igramo smešnu odbranu. Kao lagano ćemo prvo, pa ćemo drugo da stisnemo, a to je loš fazon.
Drze nas Pavlovic i Bertans...ostali cemer za sad
Jebote primili smo 28 poena u 1/4
KAKVA TRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BOGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
OPAAAAAAAAAAAAAAAAA
TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SA POLA TERENA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
JEBI BOGDANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOGDANE JEBI MI SESTRUUUUU
Sad Berta da je dao da ih ukucamo....jebiga