KK Partizan

1. Tilmo, deo iz privatnog sektora ne ulazi u ovu spiku. To je pribavljeno radom marketinga ili sta ti ja znam..

Al isto tako znam da je nekim privatnicima onemoguceno da uloze pare u Partizan. Tu istu pricu je potvrdio i Gonzo kad smo diskutovali prosle godine.. A onemoguceno je od strane zvezdinih funkcionera uz pomoc politicke zaledjine.
    Dakle, ne radi zvezdin marketing samo na dovodjenju sponzora u klub nego i na teranju potencijalnih partizanovih..
    To su te mutne radnje koje su se radile i pre pojave cokija, i koje smetaju Duletu.. A ovaj odnos davanja para samo jos vise produbljuje problem.
    A marketing KKP prakticno ne postoji, i to je cinjenica. Svodi se na organizovanje promocije tima i one akcije Trojkom do sezonske. I to znaju i vrapci.. Al to nije izgovor da se otima i da se upumpava sve sto moze u rivala.

2. AJMO JEBAT RADNICKI

3. Gagic udje i izgubi loptu lol

4. Vidi ga Muta al' je povileneo lololo

5. Koji izbačaj lik ima...užas

6. Kenjaju ih trojke, al' neka...ne mogu ovako gadjati celu tekmu :)

7. Lepo i mi šutiramo trojke.

8. Ocajno igramo za sad...

9. koj kurac izbacuj ovog Lovernja

10. Kao protiv Olimpije nedavno. Jako loše.

11. Igramo smešnu odbranu. Kao lagano ćemo prvo, pa ćemo drugo da stisnemo, a to je loš fazon.

12. Drze nas Pavlovic i Bertans...ostali cemer za sad

13. Jebote primili smo 28 poena u 1/4

14. KAKVA TRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

15. BOGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

16. TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SA POLA TERENA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

17. JEBI BOGDANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

18. BOGDANE JEBI MI SESTRUUUUU

19. Sad Berta da je dao da ih ukucamo....jebiga

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.