KK Partizan

1. Nemam puno vremena da se zadrzavam, pocinje mi holdem turnir za cirka dva sata pa samo da vam kazem da cete biti jebani a duletu nece biti doata ni saka lekova pozz

2. Kad si vec tu, ocete li nas jebati jako ustima oko kurca ili oko dupeta?

3. Gazi, mislim da si se sjebao...ili si bas to hteo da kazes?

Bez deranja, u grandu

Edit: gazi bolje mi srecu pozeli da uzmem lovu pa cu se istaliti da vam platim pice pre seksa...dzentlmen sam kad imam love lolo

4. Neka, ne moras da platis za jebanje ustima oko kurca. To inace jako volim pa te pustam gratis :)

5. Nemoj samo opet da ne dolazite na Vukajliju do septembra :)

6. http://i.imgur.com/7aqwd5F.png

Ovaj Dalo je najjaci svega mi. Inace, video sam ga pre 2 nedelje u 2 sata nocu kako dolazi u onaj klub na Tasmajdanu. Izlazi iz taksija sa nekom nasom domacicom, brat bratu ima snajka sigurno 185cm..
    Teo sam da stanem da se slikam sa njim,al reko necu da se traumira da ce ga videti Dule pa da mu jebe majku etiopljansku.

7. Kol'ko carska slika. Klinci. Dobro i Tepara. Milenko.

8. Dalo zajebao i pickoustog sa velicinom usta :D

9. Mali klinci al srce veliko.

10. S obzirom da ćemo igrati meč apsolutno rasterećeno, kontam da će turci morati dušu da ostave na terenu da nas uzmu, a + Rusi će nas ljubiti u dupe ako ih uzmemo jer je to jedini način da oni idu dalje...večeras lagano s kezom uživati u dobroj košarci

11. Rijetko ružan crnac.

12. pa kol'ko treba da nas dobiju ovi Turci da bi proslI? Treba uzeti pare.

13. ХЕХЕ МИ СМО ГРОБАРИ ХРВАТИ НЕМАМО ЧАСТИ ПРОДАЋЕМО МЕЧ ЗА РАЗЛИКУ ОД СТУБА СРБСТВА КОЈИ ГУБИ 26 РАЗЛИКЕ БЕЗПЛАТНО ХЕХЕ

14. 500 000 neka daju i idu dalje laganini.

15. НЕКА НАМ ДАЈУ РУСИ ПРЕМИЈУ ДА ИХ ПОБЕДИМО, ПОКИДАЋЕ ИХ АРАНИТОВИЋ ЗА ПАРЕ

16. Danas Gagić tripl dabl, a Musli više od 13 poena, treba to vezati na tiketu.

Realno, mislim da ćemo izgubiti sa jedno 3 razlike, nema šanse da nas nakantaju. Kontam da će ih Bertans zasuti sa jedno 8 trojki.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.