KK Partizan

  1. kakvi spineri sunce ti jebem. kolko vam je dulo psihijatrija isprao mozak

    Inace, ono je izjavio Macvanov menadzer, da je na inicijativu njegovog klijenta potpisan ugovor do kraja sezone, a ne otvoren. Pozz

    P.s. Wilijams igra za 100 hiljadahahahhaha

  2. TRAN-SPA-REN-TNO POSLOWANJE

  3. Za keca je Tepara sasvim dovoljan, samo da mu se primi nova doza injekcije za dobijanje muda. Pošto mora svako malo eksterno da mu se daje, ispari posle određenog vremena.

  4. Dobar nego sta. Kao zamena Bou

  5. Lepo pojačanje, čestitam. Voleo bih i Bojčeta Mekelebovskog da dovedete, pa da pršti u derbiju. :)

  6. наравно, платићемо га пиринчем.

  7. Павловић је доктор, најдоминантији бек код нас у последњих.... много, бар по мени, и ако би стварно дошо, ао ао...
    Мислио сам да нас је угасио на дуже времен онај из Цедевите тројком у последњој секунди (тада сам буквално пао са столице и у шоку мало лежао на патосу) ал Дуле је изгледа неуништив, из пепела вади Партизан.

  8. ахаха, баш то, гледам га јуче у галати, онако блентав, мислим се, човече, јел знаш ти шта си урадио :) врло је могуће, каква нам је земља и како оно индискретно гурају ове друге да нас је удаљио од Евролиге на деценију лоло

  9. Jebote najzad stigao neki normalan igrač. Već sam se usro, majke mi.
    Mačvan je odlično pojačanje. Idemo dalje Dule. Dovodi još. OĆEMO MEKEJLEBA I PAVLOVIĆA.

    Gazimudo, šta radiš ti? Gde su njih dvojica? :)

  10. Idemo dalje Dule. Dovodi još.

    Da, Dule ti dovodi igrace, pizdo jedna.

    Ne da se ovaj Pavlovic, vidis kakav je lepotan, taj je furo sta je teo, a nisam ja bas toliki kvalitet. Al jebiga, ne odustajem do poslednjeg krajnika.

    Sto se Boa tice, tu se vec sve zna. Nek mu Dule dozvoli jedan izlazak nedeljno i dolece koliko sutra :D

    EDIT: Macvan brat igra za 8000e mesecno! SJEBI TO COKI!

  11. ...али када сам сео да разговарам са Дулетом Вујошевићем, договорили смо се за мање од пола сата. Остаћу овде до краја сезоне. Када сам одлазио у Макаби, отишао сам на полусезони и направио грешку. Нећу то да понављам.
    Можда су разлози финансијски?
    – Могу себи да приуштим тај гушт да играм из љубави за Партизан – рекао је Мачван и вероватно поново отопио срца навијача црно-белих.
    Није тајна да му је Партизан остао дужан још из првог мандата, али и да сјајни крилни центар никада није тужио клуб:
    – Имао сам две године одличног уговора и сада је моја економска ситуација таква да нећу нешто много изгубити ако не будем наплатио или будем играо ову сезону онако како ћу да је одиграм. Мени је част и увек ће ми бити част да будем део Партизана...

    Gospodin Milan Macvan

  12. Gazimudo nemoj da komplikuješ, jel dolaze Bo i Saša ili ne dolaze?

  13. е, лепо што вам је дошао мачван, и мекејлеб кад би дошао било би лепо, и павловића да вратите, па да се кољемо мучки и опет узмите све, јебе ми се, ал' ме занима једно:
    Је л' оно пре пар месеци била прича да мачван хоће своје паре и да је био спреман да тужи клуб, или сам се ја прејебао? Поприлично сам сигуран да је тако, и да сте га пљували на све стране, а сад га кујете у звезде :)

  14. Nije Mačvan hteo pare, on je prvi oprostio deo dugovanja....jebem li ga baš on koliko sw sećem nije tražio nešto kintu.

  15. можда је моја грешка онда, ал' нешто ми се урезало у сећање да је тако било.
    све у свему, ваљало би да направите конкурентан састав, не да опет освојите све, то не ваља, него да имамо опет два тима у ЕЛ, то би било одлично, и то би ме радовало, без спрдње, а после у домаћици будите последњи.

  16. Је л' оно пре пар месеци била прича да мачван хоће своје паре и да је био спреман да тужи клуб, или сам се ја прејебао? Поприлично сам сигуран да је тако, и да сте га пљували на све стране, а сад га кујете у звезде :)

    Nije,Macvan je vise puta izjavljivao kako je u mnogo boljoj finansijskoj situaciji od KKP i da moze da ceka na kintu, a dobar deo je cak i oprostio.
    A ta prica da ce nas tuziti je bila cini mi se Duletova replika, da ako isplatimo novija dugovanja nista ne sprecava Macvana da i on trazi svoja..

    I ja bih voleo 2 nasa u EL. Gledam juce onu cedevitu, jbt radovali se onoj trojci i Evrolizi, a hala im zvrji prazna. Kod nas bi bar bilo dvostruko maximalno lozenje, a i voleo bih da vidim i nas i vas u top16.

  17. Може бити да сам увртео у главу кад је оно кецман тражио паре, и катић, тад се помињао и дуг мачвану од приближно 150 'иљада, ал' сад гуглањем видим да је дуле причао да се мачван понашао као господин итд. Онда лепо, добар чо'ек, ал' кецман вам је тад утерао као говнар, за 14 сома евра, чим је одиграо опроштајну одма' тражио паре, смрда.
    Штета, хтео сам да вас јебем за то, сад не може, пу!

  18. ал' кецман вам је тад утерао као говнар, за 14 сома евра, чим је одиграо опроштајну одма' тражио паре, смрда.

    Nije ni on covek smrda, propao mu je neki biznis, trebale mu pare da se vadi iz govana. A i nije 14, nego skoro 70k . Jebiga, nije malo za nekog ko je u govnima
    EDIT: A i da nije u govnima, to su njegove pare

  19. I ja bih voleo 2 nasa u EL. Gledam juce onu cedevitu, jbt radovali se onoj trojci i Evrolizi, a hala im zvrji prazna. Kod nas bi bar bilo dvostruko maximalno lozenje, a i voleo bih da vidim i nas i vas u top16.

    +1
    Mada ponekad razmisljam i voleo bih da vas vidim u nasoj kozi neko vreme da vas jebem malo ko sto su i mene jebali neki ortaci grobosi...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.