KK Partizan

  1. Gazimudo SAD JE SUTRA! I ?!?
    Drugovi Grobari mi u svim sportovima možemo da se oprostimo od titula, bar dok su ovi na vlasti. Očigledno je da je namera da se SD Partizan marginalizuje ili svede na prosjačko-amaterski minimum. Nekom velikom egu smetaju godine dominacija. Ali to je problem za psihijatra. Dakle još jedan dokaz tome je i JUČERAŠNJA PRIČA PO MEDIJIMA da će Putin biti kod limenki na utakmicu. A ako je iko ikada i malo pratio politiku zna da je Putin taj dan trebalo i u Italiju i s Merkelovom da se nađe. A ON ĆE DA GLEDA LIMENKE? Aha hoće... Ali ovce će da navale u Arenu. Da vide Putina. Kompleks Arene odavno stoji zar ne ?!? A tek kompleks od toga ko je godinama u EL pravio najbolju atmosferu na tekmama? Veštački sve gurate. Ko što vam je i klub veštački.

  2. Ништа за сад од Мачвана. Још се преговара.

  3. Mačvan potpisao do kraja sezone, izvor @ima1tim sa tvitera!

  4. dobijate ovih dana i pleja Amera

  5. VUČIĆU PEDERU, MISLIŠ LI TI GASITI OVAJ KLUB KOJI KURAC?!

  6. Može lako još jedna bomba da padne na poziciji crnca :) Priča se da pregovaramo sa Makedoncem, traži 20k mesečno, što po meni i zaslužuje, naši za sad tvrde pazar.

  7. Drugovi Grobari mi u svim sportovima možemo da se oprostimo od titula, bar dok su ovi na vlasti. Očigledno je da je namera da se SD Partizan marginalizuje ili svede na prosjačko-amaterski minimum. Nekom velikom egu smetaju godine dominacija. Ali to je problem za psihijatra. Dakle još jedan dokaz tome je i JUČERAŠNJA PRIČA PO MEDIJIMA da će Putin biti kod limenki na utakmicu. A ako je iko ikada i malo pratio politiku zna da je Putin taj dan trebalo i u Italiju i s Merkelovom da se nađe. A ON ĆE DA GLEDA LIMENKE? Aha hoće... Ali ovce će da navale u Arenu. Da vide Putina. Kompleks Arene odavno stoji zar ne ?!? A tek kompleks od toga ko je godinama u EL pravio najbolju atmosferu na tekmama? Veštački sve gurate. Ko što vam je i klub veštački.

    PRELOL

  8. EDIT: I posaljite svi po kilo masne prasetine na Macvanovu adresu! Da se malo ugoji ovih par dana, da ga ne uzme niko, pa ce lako Dule da ga oljusti na treninzima :)

    Mission complete!

  9. Inace, Macvanov menadzer trazio da bude otvoreni ugovor, al na Macvanovu inicijativu presao preko toga i potpisao ugovor do kraja sezone!

    Grobarcina!

    I da, isplacen mu je veci deo dugovanja, mislim da je ostalo jos oko 20-30% od ukupne sume, sto je verovatno uticalo na njegovu volju!

    Mekejleb trazi 20k mesecno, nasima mnogo. Ajmo jos par tura prasetine i picetine (mozda i vise ovoga, znamo da je ljubitelj), povesti ga malo po splavovima ima nekih novootvorenih od njegovog odlaska, i eto nama Mekejlebovskog da zari i pali masu :D
    Samo da spusti to za nekih 50k i uredno cemo mu dugovati 150k na kraju sezone :D

  10. Inace, Macvanov menadzer trazio da bude otvoreni ugovor, al na Macvanovu inicijativu presao preko toga i potpisao ugovor do kraja sezone!

    Grobarcina!

    i Mekejleb će doći i naravno igraće za DŽ zbog ljubavi prema klubu :D

    kakvi spineri sunce ti jebem. kolko vam je dulo psihijatrija isprao mozak

  11. Dobro pa čovkelegenda vama nije. poyy

  12. Pa ljudi moji, pa Mekejleb ako bi došao, pa, pa, pa ne znam, to ne bi bio tim, timčina!!!!!

  13. Jebote dobili prvu tekmu u EL, igraju dobro, sklopili opet skup tim i to po prvi put sa dobrom klupom i opet se usrali toliko zato što smo potpisali Mačvana.

  14. mi damo kos a oni skidaju gace.

  15. Od 5 pozicija imamo 3 popunjene, trojka Edo, četvorka Mačvan, petica Gagatar. Za koji dan dobijamo i četvrtu kada se Milosav oporavi eto nam i dvojke, još samo kec.

  16. Potpisao Mačvan, sad čekamo Boa i Pavlović... A samo da potkrepim ovim linkom današnji post
    http://www.telegraf.rs/sport/1270440-evo-zasto-zvezda-nikada-nece-moci-da-obori-rekord-partizana-u-evroligi

    Dakle možda opet bude zanimljivo ove sezone.

  17. Koje kecice trenutno imamo?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.