KK Partizan

1. Daj brate kakav egal lolo.
    Možda nas usere pa bude 15 razlike u proseku za vas. Naravno, sve ovo ako ne bude došlo nijedno pojačanje za nas. A ako dođe ta četvorka i ja se nadam jedan kombobek(ali od ovoga nema ništa 1000%, možemo da pričamo o nekom egalu. Gde bi opet izgubili sve utakmice.

2. Ја Цветка никад нисам гледао пре, нисам ни знао до кад је дошо у Партизан да је играо за ЦЗ. На основу две утакмице изгледа да нам је он најбољи играч, деље.

3. Brate mili, Batočinac četvorka...

4. Ckm u derbiju često kvalitet nije presudan

5. Pazi sa povratkom Murića i Andrića uz pojačanje na četvorci (mada bih i ja možda i radije kombobeka) to bude neka ok ekipica. Ne kažem da nas i sa pojačanjem i sa zdravim ovim dobili, ali biste bili među 8 vrv.

A možda nas dobijete 1 ko prošle sezone neku nebitnu tekmu nešto, nije da se to nije dešavalo.

Onaj ulaz Koste Perovića je bio do jaja, kad je sudija svirao faul, oplako sam. (1/4)

6. Kada je razlika u kvalitetu ovolika, jeste. Možda nas usere jedna utakmica (ako ostane ovakva ekipa).

7. Lol boh u kosarkaskom derbiju je presudan skoro uvek.

8. Dobro nesumnjivo je da bi pobedili MZT sa Muričem i Andrićem u ekipi, ali MZT je vrlo slab.

9. Šomika znaš da se ja slabo razumem u košarku ali derbi pa atmosfera, publika znaš. Ponese to i što bi rekli naši stari promeni tok utakmice

10. CKM MZT takav šugavi vam je sasuo 50 u poluvremenu, i to u Pioniru. Meni je to npr. ŠKK.

BOŽIĆ TEMPIRA FORMU MARK MAJ VRDS!
    Jel igrao Magdevski ili glumi Žonpija? Skroz nevidljiv ako je igrao.

11. a što je brate nesumnjivo da bi pobedili mzt sa murićem i andrićem u ekipi :) Mislim, ok, odličan je Murić i bićete jači ali nije Lebron da se vraća pa da takve izjave daješ :) A Andrić je isti kurac kao par ovih što već igraju, možda nijansu bolji

12. Ljubav prema klubu se pokazuje tako sto uneses veliku kolicinu novca za pojacanja kao gospodin Covic, a ne tako sto istetoviras grb iznad lakta i satro se predstavljas kao najveci grobar.

13. Sreća pa me uhvatio neki proljev kad sam se spremao da krenem u Pionir, bezveze bih se cimao.

14. Bohore, mrka kapa od toga, možda baš ponekad. Drugačiji je basket od fudbala, ne možeš da pobediš ako si lošiji taj dan, a ako si lošiji generalno najverovatnije ćeš biti lošiji taj dan :)

15. Na sta je spao Partizan da im pretuzni Makedonci ubace 50 poena za poluvreme.

16. JEBA NAS EDI SINADINOVIĆ

17. Nemojte tako seljački arogantno da pričate o MZT-u, prosečna aba liga ekipa.

18. A jbg. Pazi nisam jajara po prirodi volim što Zvezda grmi i što će jebati Real fazon kad se uigraju ali bi volio da i Paća bude malo jači jbg. Nema čara vako

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.