U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
mnogo, realno... ali provereno znam da računaju zatvoriti 15-17% budžeta samo od sezonskih, pa valjda na to idu. Cenim da će biti prodato između 4 i 6 hiljada
Ostalih 83 posto dobijate lizanjem Vučkovih mošnica
čuli smo na utakmicama ko mu liže mošnice
ne znam, meni je taj potez apsolutno nelogičan.. mogli su da stave cenu sezonskih karata 7-9k, mislim da bi uzeli isto para kao što će uzeti sad, s tim što bi bilo prodato barem 8-11k karata.. ortaci i ja bismo sigurno prvi uzeli tad karte, ali 15k je mnogo, pogotovo za nas jer smo udaljeni 350km+ od Bga
Nr bi bilo prodato toliko karata jer ne igramo celu sezonu u Areni. Ne smeju da puste više od 5-6 hiljada jer će se jedan deo sezone igrati u Pioniru.
Naši najveći timovi, Partizan i fmp su počeli pripreme. Gledao sam snimke, juče i ovako idu snimci:
Partizan: Željko Obradović. Zoran Savić, Bogdan
fmp: Radonja, Neša trauma, Vesna Čović
Počele pripreme komunjarskih blizanaca
Uuu usro nas. A moze i zeljko joksimovic, ognjen amidzic i ivica dacic. I marko b00lat nja nja
Ova spika na nivou napaljenih klinaca sedmi razred ali prvo polugodiste, u drugom vec sazreju
nisam ja fantazirao i izmišljao, ja ti kažem kako je bilo na snimku
i šta ko ima protiv Bulata jebeno hahahaha, jel on ceca ili šta?
Možda nije Ceca ali definitivno nije neki uzdignuti virtuozni AVANTGARDNI umijetnik koji stvara po božjem proviđenju, a ti ga verovatno otprilike tako nekako doživljavaš.
ne doživljavam ga uopšte, običan klupski pevač folka i popa u moru drugih, niti je spektakularan niti dovoljan šaban da bi se bilo ko bavio njime, stvarno ne kapiram zašto je on na listi prozivki
Mozli = aneurizma
karijera najverovatnije gotova
Jahahah kakav Bulat o cemu ovaj
Sta cemo sa Cecom i 200 hiljada u i oko marakane?
Sipaju milijarde, Žoc robija radi samo sa proverenim evroligaškim igračima, gde je tu interes srpske košarke, gde su mladi igrači (panterski lament proteklih meseci).
Trenutno: Koprivica, Smailagić, Trifunović, Radovanović, Jovanović, Petrović, Tarlać, Stepanović, Miletilć...
Fmp: Davidovac (39 godina)
jebem li vas usta panterska, naravno da KK Partizan misli o Srbiji i reprezentaciji jer smo čru patriote, ne zato što vi kenjate
Hahahahah https://sportando.basketball/en/ettore-messina-on-kevin-punter-he-accepted-a-crazy-offer-to-play-at-partizan/?amp=1&__twitter_impression=true
Људи, ко реноси Фенербахче?
https://youtu.be/ck3gFBUL1A4
al im ružni ovi dresovi jooj