Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Inace kad Partizan i Boston vrate ovu planetu na fabricka podesavanja, bice to prvi znak ozdravljenja ljudske vrste.
Ma pobedice u petoj, pogotovo sto se nisu mnogo ispraznili sad, ne dovodi se u pitanje, al ovo moralisanje, bas bas smeta. Tovarite nas jebeno i cutite
Pa kad ste pali na zvezda nivo ciganjenja. Da ste ko ljudi rekli - neka hvala, nismo na prodaju, razvijaćemo klince i maršupičkumaterinu...Dobro ajd ne kažem, preveliko je iskušenje kad se ponudi tolika lova i dovede Željko, proradi sećanje na dane stare slave, porastu krila, igra se fajnal for sledeće godine, gazimo sve redom...Dobro i tim idejama smo se naravno podsmevali u samom početku, jer je jasno svima čemu služi ovaj projekat i da od većih sportskih uspeha nema ništa. Ali - prenemaganje, ciganjenje, žalbe, pretnje...To je televista prezentada priča koja nikome ne treba, naročito ako malo držiš do sebe. Mene bi lično, da sam navijač partizana (što je u hijerarhiji uprava - Žoc - igrači najniži level pripadnosti klubu) bilo sramota da se uopšte bavim ovim stvarima, rekao bi - evo vsm titula, jebala vas titula, terajte se u kurac. Jer bedno je baš. Milostinja. Naravno da partizan uzima treću, i naravno da je poklon, znamo svi od koga.
Inače ne pratim taj fejspalm od košarke niti znam uopšte sta se dogadja, no mi je milo što nam je mandovski moj zema banuo iznenada pa da se uključim.
Idi drkaj kurac na svoj lik u ogledalu.
Serdjo Skariolo
kurca mog bi volo.
Laza Lazarevic.
To je tvoja buduca adresa
kurca mog bi volo
hahaha
A bar ti je zenu postedeo :>
Hahaha jos kad zamislim melka od skoro 40 god kako to rimuje preludo zvuci
uvek me nekako bilo sramota partizana i kako taj fenomen balkana predstaviti evropi. kao da imamo neki bugarski klub ili makedonski u beogradu, jbliga.
mada sam svestan, da nema tog fenomena, ne bi bilo ni evropskog prvaka sa ovog prostora, crvene preljepe zvezde.
U prvom redu Bozo Koprivica i Bogdan Diklic, sa neba ih posmatra Dusko Radovic.
U ponedeljak ce u prvom redu biti Aca Lukas i Dragan J. Vucicevic. Sa zemlje ce ih posmatrati Aleksandar Vucic, Ana Brnabic, Sinisa Mali, Djuka Bizon, Ivan Ivanovic, Keba, srBska majka, Zvezdan Terzic i Nebojsa Covic.
Odakle ih bre posmatra Duško Radović?
https://i.ibb.co/LRpT8Y9/IMG-20220605-202756.jpg
hahahahaha
Partizan sa celom petorkom stranaca trenutno. Puši kurac bombi kakva ti je to avangarda koj kurac. Strani plaćenici umesto da razvijate našu dečicu e prodane duše pičketine raspale.
Partizan vodi celu tekmu, pri kraju mi kao pridjemo da se ponadamo i izgubimo.
Gledao sam neki klip skoro, kao Vučić vagao i rešio da košarku da Partizanu. Kao mora nešto, al mnogo velike pare u fudbalu pa kao to će Zvezda.
Mislim ako se toliko pita, daj nam sve. Jebeš glasove na izborima. Xd
Evo ja sad prvi put gledam duže od pola četvrtine