Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
COKI NIJE LEGENDA JER JE UNISTIO JEDAN MLAD ZIVOT
Covic je privatno govno?!
Da nije privatno krao pare sa kosova, ubio premijera i zajebao jedno 20 bivsih igraca CZ i ko zna koliko jos poverilaca?!
Da nije privatno prebio Andjusa?
Da nije privatno drugar sa vucicem?
Da nije privatno politicar?
Ako sam ja skrenuo levo kod Albukerkija, vi niste skrenuli nigde jer jebeno iz pecine ne smete da izadjete jer se plasite mraka
ekstremno glupo poređenje
valjda se plašimo svetla, koje isijava iz Dulo sunca?
Nisam ni rekao da nije nista od toga. Sto se mene tice mogu i on i dulo i todoric i onaj nas ristovic sto ga niko ne zna da mi se napuse kurca posle jebanja lokalne drolje u prkno. Tu drolju vise postujem od njih. Psd-a jedino ne pljujem(iako je i on lopina) jer sam ga voleo ko brata rodjenog. Samo ti voli duloa jer je on neka avangardna opozicija ili tako neki kurac nemam ja nista protiv ali da mislim da ste debili to stoji
Zasto bi neko uopste dovodio u istu ravan Vujosevica i Covica?
Da ih rezimiramo u datom trenutku:
Sportski radnik, jedan od najboljih trenera Evrope. Ide uz kurac establismentu i trenutno je jedina opozicija u ovoj raspaloj drzavi. Antinarodni element, vlast ne krije zelju da ga se resi. Losa strana je sto nije dosledan, dovodio je Zvezdine igrace koristeci nesposobnost Zvezdinih uprava, a sada igrace koji bi u drugom smeru naziva izdajnicima.
Psiholog, nacitan covek.
Covic:
Iz nekog razloga na celnom mestu Zvezda Telekom FMP, u sportu koji nije profitabilan. Za godinu dve ce se otkriti prava priroda te operacije. Obavestajac engleske m6, covek pod zastitom iste i prisutan u svakom rezimu. Organizator atentata na premijera, cime je u dobroj meri zapecatio sudbinu srpskog naroda i drzave. Prate ga mahinacije sa drzavnim novcem za Kosovo, direktno odgovoran za monopol kojim je unistio sabacku metaloplastiku i jos niz preduzeca u Srbiji. Neosudjivan (citaj M6).
A da ih rezimiramo van kosarke:
Ide uz kurac establismentu i trenutno je jedina opozicija u ovoj raspaloj drzavi. Antinarodni element, vlast ne krije zelju da ga se resi. Psiholog, nacitan covek.
Covic:
Obavestajac engleske m6, covek pod zastitom iste i prisutan u svakom rezimu. Organizator atentata na premijera, cime je u dobroj meri zapecatio sudbinu srpskog naroda i drzave. Prate ga mahinacije sa drzavnim novcem za Kosovo, direktno odgovoran za monopol kojim je unistio sabacku metaloplastiku i jos niz preduzeca u Srbiji. Neosudjivan (citaj M6).
HAHAHA
https://www.youtube.com/watch?v=W-ufLVli7yU
HAHAHA
https://www.youtube.com/watch?v=AaaLW4u6-qU
HAHAHA
https://www.youtube.com/watch?v=iWbZeZ_jt7E
Plus more nenormalnih izjava. Čovek je lud, i tu nema druge. Plus okružen krimosima.
Čović s druge strane je veliki kriminalac, ali nimalo lud.
hahahahaahhaahha evo o ovome pricam kakvi ste vi idioti to je obrnulo krug i presmijesno je
Obavestajac
on mi je i dao podatke o tvom glavnom nalogu
jebeni englezi, kako su te provalili
da da da ubio je djindjica svetlo na kraju tumela kuku nama kakocemo jadna ruzica...nema veze sto je coravi malo dete za djindjicaru, djindjicevo kad su izdelili svi iz te frakcije opet ima za sve i to poprilicno. Idi pravi kugle od balege takvi kao ti su ubili zorana
JAVITE ČOKIJU
http://www.zurnal.rs/public/uploads/article/dzenkins-vilijams.jpg
DA SMO SAŠILI ZORANA
Dijabolo, pljujes pokojnog premijera koji je izgubio glavu iskljucivo jer je bio protiv tvoje migracije na sever zemlje, a branis kera koji se iskreno zalagao da te preseli. E Srbi picka vam materina, niste za bolje.
ALO PSETO
http://www.zurnal.rs/public/uploads/article/dzenkins-vilijams.jpg
NEMA VIŠE ZORANA DA KOSOVO BRANI
A sad primenjujete dobro poznati metod hijena.
Dodjete u grupi, i onda pocnete sa HAHAHAHAHHA AHAHAHAHAH i slicnim "argumentima" zatim pod naletom endorfina izazvanog osecajem pripadnosti sa jos nekom (retardiranom) jedinkom istripujete da ste mnogo u pravu i da to sto pricate ima neke veze sa vezom.
Zatim to pocnete da primenjujete i van interneta, pricate tako sa drugarima o KKP-KKCZT temama iskljucivo kad je odnos 5:1 ili jace u korist cigana.
Onda se obrne krug pa ponovite to jedno 5,6 puta i onda pocnete da se nesvesno lozite na te drugare sa kojima delite psihicki poremecaj pa su vam odjednom sve fore koje izreknu clanovi tog krda hijena ekstremno smesne iako normalnog coveka hvata blam od takvih pisanija.
p.s. Sad vam ovde ide neki gif tipa zorica brunclik, ili onaj sto izdrka na plavusu, ili ono radonjino klimanje glavom (cisto da vam olaksam, da se ne mucite nakon citanja ovako dugackog i komplikovanog posta)
https://36.media.tumblr.com/91301d1028ac44037a2c8c5343aa4c14/tumblr_nih6av3wju1ssawb4o2_500.jpg
hahahahaahah posle kazu sajt propo kurac propo gledaj ovo sad jebem ti pokolenje nisam se ovako smejao mesec dana
Dodjete u grupi, i onda pocnete sa HAHAHAHAHHA AHAHAHAHAH i slicnim "argumentima" zatim pod naletom endorfina izazvanog osecajem pripadnosti sa jos nekom (retardiranom) jedinkom istripujete da ste mnogo u pravu i da to sto pricate ima neke veze sa vezom.
Zatim to pocnete da primenjujete i van interneta, pricate tako sa drugarima o KKP-KKCZT temama iskljucivo kad je odnos 5:1 ili jace u korist cigana.
Onda se obrne krug pa ponovite to jedno 5,6 puta i onda pocnete da se nesvesno lozite na te drugare sa kojima delite psihicki poremecaj pa su vam odjednom sve fore koje izreknu clanovi tog krda hijena ekstremno smesne iako normalnog coveka hvata blam od takvih pisanija.
p.s. Sad vam ovde ide neki gif tipa zorica brunclik, ili onaj sto izdrka na plavusu, ili ono radonjino klimanje glavom (cisto da vam olaksam, da se ne mucite nakon citanja ovako dugackog i komplikovanog posta)
cekaj bre jel i tebi zao zorana?
Direktor i ja u grupi a ti i vucicpeder sami hahahahaha
Brojcano nadmocni cigani terorisu groblje debilskim postovima
kacmo hijene
hahahahhahahahahhaa
nisam ni znao kolko ih zorka nervira lololo
Ma koji djindjic, on nam je doneo ovaj neoliberalizam na kurac mu nabijem ruzicu