Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I definitivno na F4 možemo samo pod uslovom da dobijemo sve 4 utakmice do kraja, nerealno i teško ali moguće. Džoni odličan rezultat bi bio da se samo i plasiramo u EL a za titulu me realno zabole jer nema apsolutno nikakvo zančenje više.
E sad pošto mi 99% nećemo da dobijemo sve do kraja jer imamo dva gostovanja moraće da nam se poklope neki rezultati.
ne znam šta ste pisali al da dodam ja:
lovernj me je vrlo pozitivno iznenadio, dobio je prvu ozbiljniju šansu i odlično je iskoristio.
gordiću, gagiću, musliju, čakareviću i bogami i gordonu se na kraju sezone zahvaliti i pokloniti ruski sat za učinjeno, i marš u kurac. ostali su solidni, i biće nešto od ove ekipe, zna dule šta radi. samo da se to uglanca sve za par godina i ima da jebemo.
što se tiče bilo kog takmičenja, ne očekujem ništa niti se ičemu nadam, ovaj klub ne mora nikad više ništa da osvoji, toliko mi je radosti doneo svih ovih godina. ovo sam rekao i na početku sezone. možda nisam rekao ali sam svakako mislio lololo
samo kad bismo se nekako provukli do evrolige, tj. finala F4 ABA, bilo bi fantastično, tome se jedino nadam ove godine. i naravno polufinale plej-ofa domaće lige, to nam valjda garantuje ABA i sledeće godine.
JA REKO!
http://www.youtube.com/watch?v=iuSthfwzjPs
уништили смо српску кошарку.
звезда је крива за то 90 посто.
ако ме не буде мрзело отворићу тему.
ево и ово:
шоле објашњава неукој маси.
http://www.mozzartsport.com/vesti/soskic-odgovorio-covicu-tudjman-nije-osnovao-partizan-tada-je-bio-obican-kaplar
уништили смо српску кошарку.
звезда је крива за то 90 посто.
ако ме не буде мрзело отворићу тему.
Прочитај овај пост.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=109#post_2285968
После овог кола крећу калкулације...
не због тога стивене, идеја је начелно добра али смо предали све у руке јебеним хрватима и словенцима да нам одлучује ћале еразема лорбека. да звезда није пристала на то ми би остали у српској лиги и имали би сигурне представнике у евролиги. друга ствар, ти исти хрв и сло и бос клубови се буквално распадају то су смешни клубови ништа специјално. не би се ту губио квалитет. капираш шта оћу да кажем ми смо зависни од хрвата и словенаца они нам праве причу јер је звезда дозволила то а све наравно да би уремила партизан.
NIE DŽAJA KRIV!!!
Немам снаге сад да куцам и дискутујем, само ћу да напишем да бациш поглед на табелу. Мислим да сад Словенци и Хрвати много више жале због овакве ситуације.
а не не брате не причам ја о сада, него о времену када се правила лига, како је звезда тада допустила, а сада не одлучују само хрв и сло, они сад само могу да буду у фазону кад смо ми у курцу нек буду и они, мада је то мање битно. иначе овај пост овог лика с б92 је доста добар. нисам велики познавалац нећу да кењам можда нисам у праву стварно али сад сам причо с ћалетом и то је нека прича, а ни ја ни он нисмо неки ултра гробари навијамо за звезду у европи ко за србију.
VUJOŠEVIĆ DULE PEO SE NA VR' AJFELOVE KULE!!!
Mrsko mi da pišem elaborat, a nešto me i bole kurac u zadnje vreme. Ja rekoh da je sezona propala još u novembru, kada nismo imali igru, koju, inače, i dalje nemamo. Kakva šteta što je ovaj trener ovoj dečurliji, mogli su biti igrači.
Да нисмо ушли у јадранску лигу данас не бисмо имали ниједног представника у ЕЛ. А сад можда будемо имали и два. Мада је сва прилика да ће ипак први из регуларног дела у ЕЛ.
У нашој кошарци нема пара за једну озбиљну професионалну лигу и то је главни разлог што бар тих три-четири клуба што иоле функционише треба да игра АБА лигу. За коју годину ћемо имати четири клуба у АБА лиги, а у домаћој лиги ће прва четири бити филијале ових клубова.
Ne za koju godinu. Od sledeće 4 kluba i Igokea pride.
Koje pizde cigani lolololo
Da naši klubovi nisu ušli u Jadransku ligu ali svi do jednog. Znači da su svi odbili mi bi i danas imali predstavnika u EL sigurno a pitanje da li bi Jadranska liga uopšte postojala. Ali pošto je došlo do podela kao što to u Srba biva često onda su mogli da nas ucenjuju i na kraju nam srozaju ligu skroz na skroz. Činjenica je da je bilo dosta pozitivnih stvari u igranju te lige na startu ali jednostavno da klubovi koji su ubedljivo najjači od osnivanja te lige ne učustvuju sa masnim procentom u vlasničkoj strukturi je smešno. Ta liga živi zbog naših klubova a odnosi se prema nama kao da smo im neki teret i smetnja. Al ko nas jebe sad možemo samo da trpimo da nas trpaju Lisac i kompanija jer nismo bili složni i zajebali su nas kako samo Srbe mogu zajebati.
A zna se i zbog koga nismo bili složni. Zbog Zmagovih Svedoka.
Niste došli.
Напокон иде утакмица у којој нам одговара да изгубимо тесну завршницу. :)