Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne odgovara nam jbg i Radnički i Budućnost dobili :D Šteta inače bi konačno mogli da odradimo ono što nam najbolje ide ove sezone da izgubimo na guz i još da nam to u stvari koristi :D
Dule, očigledno, nije onaj trener koji je bio, pogubio je konce još od kako je otišao u CSKA. Iako ne navijam ni za koga, voleo sam Partizan koji je jebao i u Jadranskoj i u Evroligi. Tome je trenutno došao kraj..
Moram i ovde okaciti onop sto sam napisao na temi komsinici kad vec ABA liga nema svoju temu
Мислим да ће нам одговарати, јер Раднички и Будућност имају међусобни меч и по меч са Звездом. Ми у сваком случају морамо све да добијемо, а од њих ће неко сигурно изгубити два меча. Поготову што ако добијемо Игокео, Звезда ће имати мотива да игра за прво место до задњег кола.
Вероватно ће се договорити са УЛЕБ-ом да ипак ове сезоне иде први у регуларној лиги.
Jebace ih Dodo sve ako ih ispale, realno ljudi su ocitali svima lekcije u ovoj sezoni kako se igra kosarka, i sad zbog jedne lose ''gostujuce'' tekme slucajno mogu da useru perfektnu sezonu....
Je l ima neko konkretnu predstavu kako Partizan može da prođe u F4?
Лако. Да ограничи све противнике на мање поена него што сам постигне. И обезбеђено им је место на Ф4.
Ja se u poštenje FMP se ne uzdam jer je pre određenog broja godina jedan, sad doduše pokojan, klub namerno izgubio samo da mi ne bi igrali EL. A i svi znamo kolika je ljubav ćokija prema Partizanu.
Po mom mišljenju i radnički i budućnost će do kraja verovatno da ostvare po 3-1, pa nam samo 4-0 radi posao što u ovom trenutku nije ni blizu realno.
Kako bude da bude. Kao što se uvek govorilio u ovakvim situacijama, ne treba kukati za prosutim mlekom.
Realno sami smo krivi, a posebno na utakmicama sa Mađarima, Olimpijom, Širokim i poslednja sa Efempeom. To su utakmice koje smo sami bacili u vodu. Ništa tu protivnik nije zaslužan za pobedu, nego naše brzanje u napradu kada vodimo 10 razlike i neka pogrešna sigurnost da nas neće stići, pa onda 5 minuta ne damo koš.
Šta god bude, biće. Ode jedna godina, dođe druga, a bitno je da se na greškama uči. Nismo grešili 15 godina, pa mi možemo valjda sebi da dozvolimo luksuz jedne slabije godine.
Rekao sam pre, a ponovicu i sad.
KK PARTIZAN , sto se mene tice, 10 godina ne mora da uzme nijedan jedini trofej. Eto toliki je moj kredit prema njima. Zbog onoliko radosti koje su mi doneli u prethodnoj deceniji nemam obraza da im bilo sta kenjam.
Ne kazem da treba da idealizujemo, niti da su ovi porazi tudja krivica. Naprotiv, vecinu ovih poraza smo mogli da izbegnemo ali nismo odigrali kako treba u tim trenucima.
Al realno, pegla mi se baca kad vidim kako ljudi nakon malo vise od pola jedne losije sezone uspevaju da zaborave sve dobre stvari koje doneo recimo Dule tom Partizanu.
Mislite da bi neko drugi uspeo da izvuce vise iz ovog poluretardiranog tima?
Sumnjam. Eventualno bi skor u ABA ligi mogao da bude 15:7 , a ne 13:9, al cisto sumnjam da bi neko drugi uspeo da igra na jednu loptu sa Barcom i CSKA, odnosno sumnjam da bi neko uspeo da spreci ova dva tima da na nama nbijaju kos razliku.
I bole me kurac sto sam nerealno optimistican, ja i dalje verujem da mozemo da izborimo EL sledece sezone, ako nista,makar kroz kvalifikacije.
Poenta je da je Partizan imao podršku raznoraznih organizacija u prethodnoj deceniji, te je Dule mogao da jebe mame svima redom, kako na terenu, tako i van njega. On je Bog za srpsku košarku, ali to nije onaj trener koji je bio pre odlaska u CSKA, što sam neđe gore i napisao.
Smenom vlade, Zvezda, ako je tako možemo zvati, dobila je vetar u leđa i predstojeći period će verovatno pripadati njima. Moraju favoriti da se menjaju jer ne sme uvek biti jedan isti, što je Partizan do sada i bio. Oni su mlad tim i nisu retardirani, a svakako da ima ljudi koji bi uradili posao podjednako kao i Dule. Dolaze godine u kojima će Zvezda da vlada i to je normalno.
Ne navijam ni za koga, samo želim da domaća košarka bude što bolja, kvalitetnija i zanimljivija, a uživao sam gledajući Partizana kako jebe i u Jadranskoj i u EL-u. Svaka im čast i mnogo mi je krivo što nisu još više postigli!
Pozdrav svim ljubiteljima sporta, a o navijačima imam malo drugačije mišljenje koje nije prikladno za izložiti na ovakvoj stranici...
A ček malo nije mi jasno, oni iz prošle vlasti i iz DS u kom su klubu bili?
I to je glupost. Nikad nije, niti će. Ovo je njihov plafon.
Takođe, ovaj deo me zanima isto. Koje su to organizacije, pošto sam Koštunica izgleda?
Slao je Tadić infuzije Partizanu, dugovi opraštani, slično je bilo i Zvezdi i Partizanu. Sad malo došla Zvezda na vlast al' videćemo šta će biti. Ja mislim, ako Zvezda ne osvoji ABA ligu da će sledeće sezone imati 5 igrača i ostale skupljati odakle može.
Slao je Tadić kurac malo al nema veze. Partizan se izdržavao od odlaska na F4 i prodaje igrača te godine(pre svega Marića) i Veselog sledeće(dečko nam je dao gotovo celu svoju prvu godinu ugovora) i uz pomoć sponzorstva MTSa i punjenja Arene. Ni jebenu halu koju su nam obećali nismo dobili, raspalu trenažnu halu a vi kenjate o pomoći Tadića. Pola DSa je bilo u FK Zvezdi a vala i pun kurac ih je bio i u KK. Nijedan jedini član DSa nije bio u nijednoj jedinoj upravi ni FK ni KK Partizana tako da ne serite. Đilas je one godine otpustio Miklju zato što nam je čovek ustupio Arenu za TOP 16 EL i vi pričate od DSu. Sve što je dobio Partizan dobila je i Zvezda(čak i mnogo više) i ako je nemam ništa protiv al da se pare daju privatnom klubu koji je u vlasništvu Čovića e to ne razumem i to nije normalno.
Bože šta se sve neće izmisliti.
uvek je i bila. Taj isti DS vam je i ugasio klub. Tačnije društvo.
Pa zar nisu opraštani, Superfund se ugasio zbog manjeg duga, svakako nije Partizan trebalo ugasiti, al' ono baš su bili povlašćeni. Pa daj, nećemo da se lažemo bio je bogatiji pre, pomagala mu je država, nisu nikakve izmišljotine, al' kako oš. Sad došao Čović, 'de je politika tu su pare. O politici znate više nego ja sigurno, al' ono o ovome se pričalo i pisalo, a mnoge stvar iz novina se i o Čoviću pričaju po temama, tkao da šaznam, ne zna se šta je istina, smao je činjenica da to sve uništava košarku.
Koliko ti godina imaš Bandi? Il si mlad mnogo ili si zaboravan.
Ne da to nema veze sa istinom nego nikakve al ok. PA jebemu mater vaša postava sa Pešićem bila skuplja od naše koja te godine igrala četvrt finale EL sa CSKA. Al ono verujte u šta hoćete. Nama je pomagao DS a mi nijednog jedinog DSovca nismo imali u upravi a kod vas ih je bio pun kurac.
I nije Čović došao, to je privatni klub, njegov i ne može da se ulaže državni novac u privatni klub. Kad se prava Zvezda osovi na noge ponovo onda nek se ulaže u nju a do tad u pravatno vlasništvo ne može da države daje svoje pare, mislim može samo u Srbiji izgleda.
Gonzo je već jednom ispričao šta su nama radili za sponzore onih godina ljudi(kriminalci) koji su bili u vašoj upravi, eto ako ne veruješ Grobarima imaš Gonza koji je vaš i prtiom novinar, čovek je upućen dosta. Jedina je razlika što smo mi državne pare ulagali u igrače koje možemo da priuštimo a vaše prelazne i kojekakve druge uprave su kupovale šakom i kapom i još uzimali sa strane za sebe. Pa mislim mi igramo EL a nemamo sponzora a vi ne igreate ništa i puni ste sponzora i to državnih i posle nama država pomaže moš misliti. Al dobro verujete da je FMP u stvari Zvezda zašto ne bi verovali i u to da su pare davane nama al vama nisu, kako da ne. Doveli pola pokojne Đirone one godine i kao nemaju pare imaju manji budžet, jbt pola španskog ACB ligaša ste doveli i nemate pare kako da ne. A još Pešić radi za ravno milion po sezoni al nemaju oni pare. Za tu generaciju znam štošta a znam i za plate pojedinaca, vaša tri igrača imala su plate kao cela naša najskuplja petorka.
To FMP je Zvezda je velika glupost i vređanje kluba al' kako god. Dobro,u pravu ste ok. Rekoh da ne znam toliko o politici osim onoga što se piše. Ako Gonzo, tkao informisan kaže to onda ok. Samo nemoj o Zvezdi kao Tegeltija, molim te. FMP i ta sranja, fuzija k'o fuzija, nije prva ni poslednja. Al' kažem još jednom ok onda ako je tako za finansije, kapa dole, još veći rispekt za sve što ste postigli u EL i ostalim takmičenjima.
Najjače mi kad neki musavac počne da priča o dugovima. lol
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4
Čekaj je l' vi ne umete da slušate ili šta? Vaš predsednik je to izjavio, FMP se zove Zvezda samo je promenio ime a Zvezda postoji i dan danas samo je u stečaju. Šta tu nije jasno? Vi stvarno verujete da je to Zvezda a ne FMP koji je promenio ime? Blago vama...
Ja vređam a Čović to izjavio, nije meni baš najjasnije al dobro.