U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aj sad svi što ste pričali da je Zvezda FMP lepo se izvinite Bandiju. Mislim stvarno nije u redu da tako vređate.
Musavci o dugovima.. hahaha..
Nego,ajmo da postavimo Cokija za ministra finansija, za par godina ima nama MMF da dodje neke pare lololo
Covek ladno izadje u javnost i kaze da Borac blokira zvezdin oporavak, a ljudi traze pare koji im pripadaju zbog prodaje igraca.
Ma treba ugasiti Borac i bombardovati Čačak zato što traže svoje pare, sramota bre oni našli da traže svoje pare a Zvezda kupila samo 5 igrača ove zime. Pa mislim majku mu jebem, stoka nezasita.
Не бих залазио више у расправе који је који клуб, јер сам рекао своје мишљење о томе које је енормно у мањини, ал' болу ме бриге, навијам за клуб, не за име. И добро бре људи, сваки пут кад банем на ове теме, овде се више дивани о Звезди Београд, а тамо о Партизану....
А и та поменута Каријева Звезда је била задњи покушај неког оживљавања (мислим на 2009. наравно).... Радовић је успео да отера Ћокијеве пајтосе, довео Вучићевића који је довео Карија који је направио талентован млади тим.... Био је добар буџет (не знам колики, можда већи, можда мањи од вашег), али сте ви имали бољи тим од нас тада....
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/229043/Blic-Nemanja-Aleksandrov-potpisao-za-Partizan
Novi igrac...stvarno nemam pojma o kome se radi, ali nadam se da ce nam da pomogne.
Anarhist da li stvarno ne znaš ko je Nemanja Aleksandrov?
Iskreno da kazem ne sjecam se bas tog lika, sad citam da je bio mladi igrac godine 2003e a tada sam imao nekih 13 godina :)
To je bio možda i najtalentovaniji igrač na svojoj poziciji među igračima rođenim 1987. Na žalost, prilično su ga povrede upropastile, a mogao je da ima do jaja karijeru.
Auuu Aleksandrov!!!
Opa, nije loše!
Al kurac izgleda da Gordon ide!
To bi otprilike i bila rokada pošto Aleksandrov igra četvorku.
KKP demantovao.
Pa Gordon ili Lovernj moraju da otpadnu za Superligu zbog broja stranaca, logičnije mi nekako da otpadne Gordon jer ima mesečni ugovor.
Sećam se ovog Aleksandrova, međutim pored povreda njega je krasio i izuzetni nedostatak muda....nemam pojma, nije mi se sviđao ni pre kada je prelazio još zvezdu, a ne znam ni sada da li je bolji. On je jedan od onih Bjelica-Kešelj igrača. Ne možeš da kažeš da je sranje, ali nije nešto i uglavnom smrdi, pa da dve vezane trojke i nema ga četiri utakmice tip.
Bogami Kure ne bi ja Bjelicu stavio u takav tip igrača, ove sezone je dečko bukvalno eksplodirao u Španiji.
Bjelica je zmaj, što bi ono rekli all-around igrač. Ove sezone razbija kako igra.
Џони, Бјелица израста у играча европске класе, можда у скоријој будућности заигра и у НБА.
Искрено, једва чекам да видим Александрова и надам се да ће показати добре игре, да још има шансу да постане бар пола од онога што су му предвиђали. Дечку су пар пута отварали колено и никако нису знали који му је курац и тек онда кад су га поприлично сјебали тим силним операцијама, неки лекар је извалио да има неку ретку бактерију (?) у колену. Штета...
Ајде нек још неко укаже Џонију да греши у вези са Бјелицом :Д
Bjelica je postao sve samo ne igrač koji nema muda. Odličan je a kako godine proalze sve je bolji i bolji. Jedino kompletno što je Zvezda izbacila posle ko zna koliko. Kešelj je nažalost retard iako sam ga gotivio zbog onih trojki na svetskom. A Aleksandrov šta znam, ogroman talenat bio nekad sad jebem l iga u kojem je stanju a i povrede su ga uništile kao i Jorovića. Mada vidim da od toga nema ništa, da je samo buva u pitanju. Mada mnogo je bilo raznih velikih talenata koji nisu uradili ništa, čist primer je Đekna koji je bio najbolja četvorka svoje godište a mudakca su ga sputala da uopšte postan košarkaš. Ni u Metalcu ne bi igrao vrv.
Hahhahhahahahh jebem vas usta koliko vas se ubacilo da brani Bjelicu u međuvremnu! Ko me jebe kad sporo čukam