KK Partizan

1. Branko je igrac fmp-a rekao sam ti vec

2. hahahahahhahahhahahha gonzo ljubomoran sto plankton vodi na autizam listi

3. Gonzo brt, evo ti si novinar, može neki lik kad je Lazić potpisao za Zvezdu

4. Nema šta da se smeješ, blamantan si svaki put kad pokušavaš da se napraviš pametan. U stvari, da ti ne tuče promaja kroz glavu skapirao bi da ne treba da se praviš pametan sa prosipanjem nekih ''insajderskih'' informacija.

5. gonzo može odgovor

6. Bivsi trener kog uzrasta Partizana? Jer sam ja cuo da je jedan ekonom iz petlica Partizana otisao preko granice i zaposlio se u Bajernu na odrzavanju stadiona i to je doprinelo da Bajern osvoji silne titule. Dakle i tu imate veliki doprinos u oblikovanju karijere tog coveka i razvojnog puta Bajerna kao fudbalskog kluba. Sta hoces da ti kazem za Lazicev potpis? Presao je u Zvezdu iz FMP-a kad je potpisao ugovor o poslovo-tehnickoj saradnji i to je to. Ne znam sta tu nije jasno.

7. pa da mu pedagogi iz partizana nisu preporucili knjige ne bi on doso do bajerna sta nije jasno ne razumem

8. Gonzara

pozdravi košarkašku redakciju i reci nek se jave na message vukajlija.com za ekskluzivu, koštaće naravno, ali ćemo uzeti u obzir činjenicu da se Žurnal proda u Srbiji u 420 primeraka dnevno pa cena neće biti visoka.
    https://i.imgur.com/5zZgef5.jpg

9. Pa da, to je to. Boze, koliko je samo vremena utroseno na edukaciju tako mladog coveka. 'ajde, ne prdi, svega ti... Poenta je da prisvajate i ono sto ste zasluzili i ono sto niste. Ispada da nije Partizana ne bi se kosarka ni igrala, zapravo je istina mnogo drugacija. Kad je pocela dominacija Partizana, reprezentacija nikad gora nije bila. Dakle, vase zasluge su tu minimalne... To sto ti dovedes igraca sa 18-19 godina i pricas kako si ga ti napravio je glupost najobicnija. Primera radi, sad Doncic ode u Finiks sa 19 godina i onda Finiks uzme i prica kako su ga oni stvorili, a Real ko jebe. Mislim sta je poenta?

10. Ispada da nije Partizana ne bi se kosarka ni igrala

ovo uopšte nije daleko od istine

11. Jasno, do vase titule u kosarci reprezentacija Jugoslavije je vec bila prvak sveta. A sta je tebi uopste pricam, po tebi se kosarka igra od 2000. Nastavi da verujes u to, tvoj problem.

12. Vise igraca su hemofarm i borac cacak stvorili nego zvezda i partizan

13. Mega leks vise od oba blizanca zajedno

14. kosarka igra od 2000

ono jest, 92 je uopšte nisam pratio, hahahahaha

15. Ajde dečko ne blamiraj se, lepo sam ti napisao gore kakve su ljudi ugovore potpisali i da nije bilo nikakvih predugovora za sledeću sezonu. To što neko ima ugovor na dve godine ne znači da za drugu sezonu ima nekakav predugovor.
    Evo sve trčim da javim ljudima koji rade 20+ godina košarku i prate Zvezdu i Partizan da tebe pitaju za ekskluzivu, pošto inače nemaju direktan kontakt sa Čovićem i Ostojom. Izloguje se molim te ili odjebi tamo u taj Kongo ili u kom si već šupku sveta radio pa domorocima prodaj takve priče.

16. Ja znam o Zvezdi više od Čovića prijatelju. I sa mojim informacijama tiraž ide bar na 600.

17. Pa ne sumnjam da znas vise o zvezdi od svih nas zajedno haha glupson

18. Svejedno, igrala se i pre '92. Nego, taj period nije toliko bitan. Cini mi se da ste u tom periodu imali 4 ili 5 titule za skoro 50 godina postojanja, pa ono koga bole usi za to. Nego, kako smes da kazes da je institucija dominirala na krilima Demokrata, a da je pre toga bila lipov kurac?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.