Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
МИЛОСАВЕЕЕЕЕЕЕ
I KADA NE BUDEŠ PRVI TI....
I OSTALE ŽALOPOJKE.... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
КАПИРАМ ДА ТИ СЕ СТЕГЛА РУКА, АЛИ БАШ НА ПРВОМ.... Е ЈЕБЕМ ТИ ЖИВОТ.
Крив је Вујошевић.
ALI ZAŠTO NE IZUBIMO 30 RAZLIKE NEGO OVAKO JEBENO MORA DA BUDE.....
KURČINA....
KO JE ONO SUTAO OD TABLE BANGAVO U ZADNJOJ SEKUNDI?
MAJKU MU NISI JEBENI HAUARD PA DA IZVODIS SLOBODNJAKE 1/10
MISLIM MILOSAV
KECMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KECMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DUSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bamberg je Poljska!
ЈЕБО ОВО!
ОДО СЕ НАВУЋ НА ХОРС КО ЧОЕК . . .
+1
Da sam ja neki kurac u klubu, još sada u svlačionici bih došao, i rekao Milosavljeviću da je od ovog trenutka slobodni agent. I da ću platiti obeštećenje iz sopstvenog džepa.
Ogromna šansa, na žalost izgubljena.
Velika šteta, jer zapamtite šta kažem, uramite ovo... Neće nas duuugo biti u Evroligi. Dugo.
Мислим да ниси у праву Запато за ово посљедње. За ово прво се слажем.
Ne mogu da verukem da po šurnejsti put gubimo u ovakvoj završnici ne mogu da verujem jebemti
Milutinov me oduševio sa 18 godina u onakvom momentu dati oba slobodna.Previše promašaja sa slobodnih bacanja nas koštalo top16
Ja stojim iza ovoga. Pozovite se na ovo kroz nekoliko meseci.
Ajde bre ne dramite šta je bilo, bilo je. Borili se momci držali do kraja, ispustili smo pobedu i šta je tu je. Ja nemam šta da im zamerim pošto je najstariji od ovih koji su igrali 2 godine mlađi od mene.
Pokazali su koliko mogu, samo nek nam ostanu na okupu, uz kvalitetnog stranca i biće to zajebana ekipa.
Nemoj odma da terate trenera, upravu, igrače...
Idemo na osvajanje ABA lige to je najbitnije. Valja se plasirati u EL!
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx?ig=euro_120&st=20&dp=UTPC1F167AE22Q27N5NB94C4C&z=0
Статистика...
Sva sreća pa nisi.