Ako je osvojio onda je neki uzak priobalni deo izmedju Egipta i gore Kilikije jer su to Egipcani jedno vreme drzali.
Није приобални део, то је више од Јерусалима ка истоку, ајде рокајте, имате хинтове.
Lupam,glavni grad Jordana? Ne znam kako se zove. :D
Тачно, Аман је одговор :) Лукаш, ти постављаш бре
Mislim da ih je bilo oko 30 iljda. Nisam siguran,
edit: A da se nisu zvali možda konkistadori? lol
Broj nisi ni priblizno pogodio, a i ime si odvalio:D hint: ime se odnosi na neku od boja....(crvena, zelena...).
Možda Rohas, a broj 300.000. :D Mada mi dođe logičnije sve osim Rohas, ali 'ajde, kad lupam da lupam do kraja. :)
Mislim da je mnogo manje ljudi u pitanju mozda par hiljada, do 10 najvise, a sto se tice boje mozda plava?
Ime je pogodio Haze(plava divizija) a ukupno je brojala vise od 30000, a dosta manje od 300000 kao sto je neko rekao. Ko pogodi priblizno broj moze da postavlja.
55.000. Neka postavi Haze, k'o da je bitno tačno koliko je brojala, ionako je kviz otišao u totalni kurac.
47000, moze nek postavlja.
Secam se da je Hitler hteo nesto preko Gibraltara da pokusa, ali je Franko izrezirao da izgleda kao da je nemoguce.
Mislim da su analizom Napoleonove kose otkrili da je otrovan Arsenom Dedićem.
Преко тапета!
GM tacan odgovor.
Sacu da lupim onako zestoko, nemo da se ljutite: Uros?
Најо. Странац је у питању.
Ау, неки Каталонац, Ђеновљанин, Нордијац или Норман...чито сам негде...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Ako je osvojio onda je neki uzak priobalni deo izmedju Egipta i gore Kilikije jer su to Egipcani jedno vreme drzali.
Није приобални део, то је више од Јерусалима ка истоку, ајде рокајте, имате хинтове.
Lupam,glavni grad Jordana? Ne znam kako se zove. :D
Тачно, Аман је одговор :)
Лукаш, ти постављаш бре
Mislim da ih je bilo oko 30 iljda. Nisam siguran,
edit: A da se nisu zvali možda konkistadori? lol
Broj nisi ni priblizno pogodio, a i ime si odvalio:D
hint: ime se odnosi na neku od boja....(crvena, zelena...).
Možda Rohas, a broj 300.000. :D Mada mi dođe logičnije sve osim Rohas, ali 'ajde, kad lupam da lupam do kraja. :)
Mislim da je mnogo manje ljudi u pitanju mozda par hiljada, do 10 najvise, a sto se tice boje mozda plava?
Ime je pogodio Haze(plava divizija) a ukupno je brojala vise od 30000, a dosta manje od 300000 kao sto je neko rekao. Ko pogodi priblizno broj moze da postavlja.
55.000. Neka postavi Haze, k'o da je bitno tačno koliko je brojala, ionako je kviz otišao u totalni kurac.
47000, moze nek postavlja.
Secam se da je Hitler hteo nesto preko Gibraltara da pokusa, ali je Franko izrezirao da izgleda kao da je nemoguce.
Mislim da su analizom Napoleonove kose otkrili da je otrovan Arsenom Dedićem.
Преко тапета!
GM tacan odgovor.
Sacu da lupim onako zestoko, nemo da se ljutite: Uros?
Најо. Странац је у питању.
Ау, неки Каталонац, Ђеновљанин, Нордијац или Норман...чито сам негде...