Pipin Mali.
Aj dalje.
Ајде неко други, да не гасимо квиз!
Onaj ortak od Davua, ćopao je,? Da ipak nije Robespjer?(on nema veze sa ovim opisom gore, to je drugi lik)
Robespjer.
Maximilijan Robespjer, mare postavlja.
Pošto ga nema dva dana mare, daj da postavim neko lako pitanje da bi oživeo kviz.
Koje godine su Turci osvojili Jerusalim a koje godine su izgubili taj isti grad?
Osmanlije il Seldzuci?
Osmanlije.
1453. uzeli a izgubili ga nikad nisu?
Да није за време првог крсташког рата?
1. krstaški rat je bio daleko pre nego što su Otomani osvojili Carigrad.
Није цариград него јерусалим, па реко можда има везе са тим, јер је крсташки рат био рат за ослобођење јерусалима од турака.
JEBOTE JA SAM PROČITAO CARIGRAD.
Saću da se ubijem.
sta ja znam 1800 i neke?
Dečko jesi ti ozbiljan? Ne znam kad je tačno osvojen ali pretpostavljam da je osvojen u vreme Sulejmana veličanstvenog tj. početak masivnog rasta a izgubljen možda oko 1. sveCkog rata kace raspalo carstvo?
bas sam lupio u picku materinu... 1500 i neke, a izgubljeno 1918. kad se i raspalo carstvo kao sto rece Dzela
ali mislim da nije za vreme Sulejmana, mislim da je on vec imao ceo Bliski Istok kad je dosao i da je osvajao u Evropi
Osvojeno recimo za vreme Mehmeda Osvajača a izgubljeno 1918 što rekoše ova dvojica iznad.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Pipin Mali.
Aj dalje.
Ајде неко други, да не гасимо квиз!
Onaj ortak od Davua, ćopao je,?
Da ipak nije Robespjer?(on nema veze sa ovim opisom gore, to je drugi lik)
Robespjer.
Maximilijan Robespjer, mare postavlja.
Pošto ga nema dva dana mare, daj da postavim neko lako pitanje da bi oživeo kviz.
Koje godine su Turci osvojili Jerusalim a koje godine su izgubili taj isti grad?
Osmanlije il Seldzuci?
Osmanlije.
1453. uzeli a izgubili ga nikad nisu?
Да није за време првог крсташког рата?
1. krstaški rat je bio daleko pre nego što su Otomani osvojili Carigrad.
Није цариград него јерусалим, па реко можда има везе са тим, јер је крсташки рат био рат за ослобођење јерусалима од турака.
JEBOTE JA SAM PROČITAO CARIGRAD.
Saću da se ubijem.
sta ja znam 1800 i neke?
Dečko jesi ti ozbiljan?
Ne znam kad je tačno osvojen ali pretpostavljam da je osvojen u vreme Sulejmana veličanstvenog tj. početak masivnog rasta a izgubljen možda oko 1. sveCkog rata kace raspalo carstvo?
bas sam lupio u picku materinu... 1500 i neke, a izgubljeno 1918. kad se i raspalo carstvo kao sto rece Dzela
ali mislim da nije za vreme Sulejmana, mislim da je on vec imao ceo Bliski Istok kad je dosao i da je osvajao u Evropi
Osvojeno recimo za vreme Mehmeda Osvajača a izgubljeno 1918 što rekoše ova dvojica iznad.