Kviz - ''Istorija''

1. David je pogodio i ime Stefan, taj je bio najmljadji. A Trišo, u pravu si za ovaj mir. To je mir sa bugarskim hanom Borisom, i tada su Stefan i ovaj preostali brat bili pratnja Borisovom sinu Vladimiru do granice na istoku kao obezbedjenje.

2. дакле је л' ме јебе неко овде, или шта? :Д
    два поста си ми искулирао, френче!
    е ако си црк'о скоро, није ми жао, да знаш. лооололол

3. Izvini alekasandarkg, nisam video, jeste Bran u pitanju. Dogovorite se ti i David ko će dalje. Izvinjavam se još jednom za propust.

4. 'Ајде Давиде, пуштај.

5. није фрка, нека тера давид, али сам први одговорио горе, да се зна! :)

6. Skrol me zeza, pa verovatno zato nisam video. Listaću alternativnim metodama. :)

7. Извини Александре, не видех :)

8. Je l David postavlja?

9. надам се да хоће, јер ја морам одмах на спавање, идем на факс за пешес сати. лаку ноћ.

10. Ок Ацо, ајде сад ћу ја. и реално сетио сам се најзајебанијег имена - Прибислав :)

Овако:

Који германски краљ је услед боље брачне понуде за свог сина (наравно политички боље) одлучио да синовљевој дотадашњој жени одсече нос и уши под лажном оптужбом да је ковала заверу против краља, и такву је, врати оцу, краљу још једног германског народа. Наведите име краља који ју је вратио. И само име народа којем је враћена.

11. Ajd' pozdrav onda Aleksa.
    Edit: Idem i ja.

12. I mene će ovo pitanje da otera na spavanje. :)

13. hajde onda ako svi idete, laku noc pa neka ostane ovo pitanje na snazi do sutra.

EDIT: haahah

14. Naravno, pitanje je odlično, ali meni trenutno apsolutno ništa ne prolazi kroz glavu, mada mi priča zvuči vrlo poznato. Bilo je i drugih sličnih priča kada su žene terane zbog boljih prilika pod lažnim optužbama za neverstvo, nemoral, jalovost itd. Ostaje pitanje, valjda će neko znati odgovor.
    Laku noć.

15. да ето само да напоменем као помоћ и да не дође до мешања, јер то што кажеш било је пуно сличних случајева, да је у питању епоха Сеоба и да су, погађате, у питању два германска народа.
    ај лаку ноћ.

16. да није фридрих барбароса у питању?
    а племе... можда бургунди неки, да га јебем.

17. јебено, ај да лупнем франци.

18. ostrogoti ili vizigoti (stalno ih mešam)? A kralj...e pa jebiga neam pojma...

19. Vreme seoba...
    Da nije Alarih i nešto između Gota ?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.