Prijava

Публија Клодија?

Tacan odgovor, dalje postavlja Svarog.

Зашто је највероватније убијен кнез Михаило?

због смене власти можда, хтели су карађорђевиће?
или је разлог сличан као и за ђинђића, "био је исувише добар политичар и проевропски орјентисан", лоолол

пффф.
убили га партизани јер је фур'о брадурину?
шта, ни то није?

е да си питао кад, где, шта, ја бих знао, овако... препуштам другима.

Ајде мала помоћ - у питању је 1868. година. Упуцан је, на Кошутњаку, а његово убиство има везе са спољном политиком...

Због аутократске владавине и то што се смувао са женом којом није требао ?
То је неки трејдмарк Обреновића - да буду главне газде и трситељи.

Хахахахах, доста се полемисало да ли је то главни мотив убиства, али није... :)

Ааааа... смувао се Рујама значи :)

Не. Аустријском царству (тада још није настала Аустроугарска) се није свидео тај потез који је урадио за добробит Србије.

Možda je podržao Srbe u Austrougarskoj koji su hteli da i oni budu ravnopravan narod u državi?

Јаој, вођење оне политике првог Балканског Савеза, спровођење Гарашининовог плана и остало везано с тим ?

Možda je podržao Srbe u Austrougarskoj koji su hteli da i oni budu ravnopravan narod u državi?

Не, али донекле си близу... ;)

Zbog apsolustisticke i austrofilske vladavine? Aaa, kurac, omasio sam vidim.
Od kada do kada je vladao?

Zbog apsolustisticke i austrofilske vladavine?

Не, нема везе са обликом владавине.

Znam da ima fore sa tim kako je postavljen spomenik, stranu koju pokazuje. Da nije mozda zbog naseg naroda u Bosni ili tako nesto (lupam)?

Подржао је Неретвинску пушку ?

Не. Створио је низ организација по целој данашњој Србији, која је тада великим делом припадала Турској, односно није имала чак ни аутономију. Те организације су имале за циљ уједињење свих Срба у једну велику државу. Тај план се није свидео Аустријском царству, те је Михаило био уклоњен. Ај уздравље, договорите се ко ће да поставља питања. :)

Нек' поставља ко оће, ја нећу!