Kviz - ''Istorija''

1. Socijalni radnik, imala neku organizaciju za spašavanje jevreja za vreme II sv. rata.

2. Jeste, spasila je oko 2.5k zidova i tako ugrozila SRBSKI ROD I RASU!!11

3. Kog datuma je oslobodjen Nis, a kog Srbija u I sv. ratu?

4. Nekog, nekog 1918, nekog, nekog 1918.

5. Da me pitas nesto o Rimu pa i datum da ti kazem, ovako ne mogu bas sve da popamtim xD.

6. Koi si ti dechko jebote...

14.9 pocelo bombardovanje i proboj

30.9 Bugari kapitulirali

12.10 Nis oslobodjen

1.11 Beograd i Srbija oslobodjeni

Os jos datuma?

7. Neka, dovoljno je. Cepaj.

8. Neka postavi Haze, al' neko koje nema veze sa Rimom. :P

9. јебему, откад нисам био овде! прошло је сигурно 150 страна, лоллоло
    је л' још жив?

10. Ajde vise i vi i taj Rim, ima jedno 5 pitanja kako Rim nisam pominjao, a pre toga jedno 10 sam vezao bez Rima.

Za koga je radio i sta je bio Tito u Spanskome gradjanskome ratu?

11. Coa nisi dolazio zato sto je udarena cenzura za picke, al' sa novom verzijom je tkanje sveta i vremena poremeceno i sad mos dulazis lololo

12. Tito je uvek bio picka... Ne znam sta je radio verovatno se kurvao sa Frankovom zenom

13. Ko zna mozda je i Franka arcio, ali to jos istorija nije utvrdila...

14. Хејз, какво ти је ово питање децхко?

15. sta je mogo da radi osim da ratuje za one druge, jer verujem da je bio protiv fasazma...

16. Pa nesto novo da saznate, skoro je otkriveno da je Tito radio za NKVD, bio je sef likvidacionog biroa za Spaniju tokom rata, u prevodu ubijao je vise svoje Sovjete za Staljina nego Falangiste, tako je i dobio ,,mandat'' za sastavljanje Jugoslavije od Staljina.

17. Dajte pitanje, braćo :)

18. Ajd ovo.

Šta znači riječ fašizam?

EDIT:Od koje riječi je nastala?

19. Od italijanske fascio, tj. fašo. Označavala je snop pruća koji su nosili liktori i sekiru zabodenu u taj snop. Neka postavi ko 'oće, moram d' učim.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.