Питање је релативно лако, тј. погодити ту особу.... Сигуран сам да је већина чула за њега, а за презиме поготово....
А особа је довољно релевантна да се помене јер је утицала на промену владара и читаве династије, свакако нама релевантнија од било ког оптимата или популара :-)....
Елем, био је девер једне промискуитетне госпоџе тог времена....
Ako cemo realno optimati i populari su od tih tvojih ministara devera poznatih kurvi Beograda sa pocetka 20og veka kilometrima daleko po znacaju i uticaju na celokupnu ljudsku istoriju.
Али ја сам рекао за нашу историју, не светску :-)....
Дакле, како се презивао девер наше најпознатије кураве (дакле, исто тако се и она презивала) у историји?
Јесам рекао да није тешко :-).... Машин, пуковник Александар Машин.... Можда сам требао ту помоћ одмах да дам или некако другачије да преформулишем питање....
Ћерај даље братац....
А Луњевица јој је било девојачко презиме....
Ma kakvi, ovaj je bio pravi ratni heroj u prvom, najveci te nacije prakticno, a u drugom je stvarno bio izdajnik jer je otvoreno saradjivao sa nacistima i bio na celu jedne marionetske vlade.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Питање је релативно лако, тј. погодити ту особу.... Сигуран сам да је већина чула за њега, а за презиме поготово....
А особа је довољно релевантна да се помене јер је утицала на промену владара и читаве династије, свакако нама релевантнија од било ког оптимата или популара :-)....
Елем, био је девер једне промискуитетне госпоџе тог времена....
Ako cemo realno optimati i populari su od tih tvojih ministara devera poznatih kurvi Beograda sa pocetka 20og veka kilometrima daleko po znacaju i uticaju na celokupnu ljudsku istoriju.
Али ја сам рекао за нашу историју, не светску :-)....
Дакле, како се презивао девер наше најпознатије кураве (дакле, исто тако се и она презивала) у историји?
Masin?
Lutinac, Luminac, ili Krnjinac, ili Lunjevica.
Јесам рекао да није тешко :-).... Машин, пуковник Александар Машин.... Можда сам требао ту помоћ одмах да дам или некако другачије да преформулишем питање....
Ћерај даље братац....
А Луњевица јој је било девојачко презиме....
Pa da si odmah rekao ne bi bilo problema xD,
Pa u Srbiji/Jugoslaviji
Ma kakvi, ovaj je bio pravi ratni heroj u prvom, najveci te nacije prakticno, a u drugom je stvarno bio izdajnik jer je otvoreno saradjivao sa nacistima i bio na celu jedne marionetske vlade.
Француске!
Marsal Filip Peten, GM proceed.
Dragica masin znam ona kurava zena od jebem li ga koga sad
Nemam pojma
Колико година је имала најмлађа Казановина жртва?
12?
Да.
Kim Dzong Il
Siguran sam da to misle u Severnoj Koreji
Ma Kim Il Sung malo nakon sto je ubio onu hobotnicu i sve nas spasao.