Kviz - ''Istorija''

1. pa ok Haze, može da bude i Aca Idiot Karađorđević. :)

2. Moze biti samo ih 7 vekova deli.

3. daj bre ne zajebavaj me, ovo se nadovezujem na Petena.

ali ajde, da ne spamujem kviz...Neki Rus je zapisao to o Marku Polu.

4. Nije fazon nacionalnost nego okolnosti.

5. Priče je zapisivai neki lik dok je Polo bio u zatvoru. On mu ih je diktirao ili slao pismima, nisam siguran, davno sam to pročitao...

6. Ja misio da je Rustičeliju Polo diktirao doživljaje, ako kažeš da je rus, onda neznam ko je u pitanju.

7. Jeste Doktor je u pravu, price je zapisao njegov cimer iz celije.

8. Daj ja ću da postavim neko pitanje, pošto ovog nema dugo.

Šta su Rusi koristili za uništavanje tenkova u II sv. ratu, osim onih bombi, kaćuša i ostalih čuda i čudevenije?

9. Onaj zonfa sa psima?
    Vežu bombu za psa, pa ga šalju pod tenk?

10. Malo je neprecizno pitanje, moze se reci da su koristili i avione. protivtenkovske mine.... Malo budi precizniji, ima isto fazona da su rucno otvarali poklopac od neprijateljskog tenka kako bi ubacili bombu unutra da pobiju posadu.

11. Haze, taj "fazon" se koristio svud i od strane svakog.
    Moguće da je mislio na medvede, ali koliko sam upućen njih su koristili Poljaci. Nadimak jednog moderatora je i ime najpoznatijeg "vojnog" medveda.

12. Dzela je l' poenta ovog na kraju bilo da kazes da znas nesto, a da to neces da podelis sa nama?

13. Garant je to ime neka sifre pristupnica rotarijanskom klubu omladine vukajlije i zato je samo uputio sublimiran poziv.

14. Hteo sam da to bude jedno od pitanja kasnije, al' nema veze, Wojtek je u pitanju.

15. Kako god da okrenes Sterije nesto nema, pa bi mogao ti da postavis pitanje Dzela, a on ce da nam da neki jos podatak u vezi sa pitanjem, ako ni jedno od onoga sto smo do sada naveli ne smatra za tacan odgovor.

16. Aj.
    Vijetnamski rat se, pored Vijetnama, vodio i u još 2 države. Koje?

17. Kaмбоџа јес, мешчини... А уз њу ми одмах иде Лаос :)

18. Извињавам се због застоја, скроз заборавих на ово.

Ево на брзака

Ko je водио нацистички нуклеарни програм у Другом светском рату?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.