Malo je neprecizno pitanje, moze se reci da su koristili i avione. protivtenkovske mine.... Malo budi precizniji, ima isto fazona da su rucno otvarali poklopac od neprijateljskog tenka kako bi ubacili bombu unutra da pobiju posadu.
Haze, taj "fazon" se koristio svud i od strane svakog.
Moguće da je mislio na medvede, ali koliko sam upućen njih su koristili Poljaci. Nadimak jednog moderatora je i ime najpoznatijeg "vojnog" medveda.
Kako god da okrenes Sterije nesto nema, pa bi mogao ti da postavis pitanje Dzela, a on ce da nam da neki jos podatak u vezi sa pitanjem, ako ni jedno od onoga sto smo do sada naveli ne smatra za tacan odgovor.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa ok Haze, može da bude i Aca Idiot Karađorđević. :)
Moze biti samo ih 7 vekova deli.
daj bre ne zajebavaj me, ovo se nadovezujem na Petena.
ali ajde, da ne spamujem kviz...Neki Rus je zapisao to o Marku Polu.
Nije fazon nacionalnost nego okolnosti.
Priče je zapisivai neki lik dok je Polo bio u zatvoru. On mu ih je diktirao ili slao pismima, nisam siguran, davno sam to pročitao...
Ja misio da je Rustičeliju Polo diktirao doživljaje, ako kažeš da je rus, onda neznam ko je u pitanju.
Jeste Doktor je u pravu, price je zapisao njegov cimer iz celije.
Daj ja ću da postavim neko pitanje, pošto ovog nema dugo.
Šta su Rusi koristili za uništavanje tenkova u II sv. ratu, osim onih bombi, kaćuša i ostalih čuda i čudevenije?
Onaj zonfa sa psima?
Vežu bombu za psa, pa ga šalju pod tenk?
Molotevljeve kokele.
Malo je neprecizno pitanje, moze se reci da su koristili i avione. protivtenkovske mine.... Malo budi precizniji, ima isto fazona da su rucno otvarali poklopac od neprijateljskog tenka kako bi ubacili bombu unutra da pobiju posadu.
Haze, taj "fazon" se koristio svud i od strane svakog.
Moguće da je mislio na medvede, ali koliko sam upućen njih su koristili Poljaci. Nadimak jednog moderatora je i ime najpoznatijeg "vojnog" medveda.
Dzela je l' poenta ovog na kraju bilo da kazes da znas nesto, a da to neces da podelis sa nama?
Garant je to ime neka sifre pristupnica rotarijanskom klubu omladine vukajlije i zato je samo uputio sublimiran poziv.
Hteo sam da to bude jedno od pitanja kasnije, al' nema veze, Wojtek je u pitanju.
Kako god da okrenes Sterije nesto nema, pa bi mogao ti da postavis pitanje Dzela, a on ce da nam da neki jos podatak u vezi sa pitanjem, ako ni jedno od onoga sto smo do sada naveli ne smatra za tacan odgovor.
Aj.
Vijetnamski rat se, pored Vijetnama, vodio i u još 2 države. Koje?
Kaмбоџа јес, мешчини... А уз њу ми одмах иде Лаос :)
Teraj dalje.
Извињавам се због застоја, скроз заборавих на ово.
Ево на брзака
Ko je водио нацистички нуклеарни програм у Другом светском рату?