U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Немој да је нека параисторија типа да су Каролинзи?
А можда су Немчуге неке, Велфи фазон?
nisu ni Svabe...
Da nisu možda Žabari ? Garant su Italijani ?
nisu cigani...
gledaj to ovako, kao Roosevelt, na sta asocira?
Skoti?
Holanđani ?
EDIT
Samo nagađam , mislio sam da su Mađari al' sam se u startu zajebao.
nisu Skoti... bio je neki fudbaler Bosvelt igrao za tu zemlju...
Французи?
Jok.
Sherlock pogodio sa Holandjanima, sad vijdeh, ajde nastavi...
Sad sam se setio jednog predavanja Jovana Deretica, i rekao je da su Ruzvelti staro srbsko pleme cije se ime pravilno izgovara Rusvelt, sto asocira na Rusiju. Moj konacan odgovor: Srbi!
Izvršila je ogroman uticaj na Adolfa Hitlera , bila je osnivač Teozofskog društva u Njujorku. Imala je ogroman uticaj na Ezoteriju i bila je član mnogih tajnih društava.Istraživači njenog života otkrili su da je održavala veze sa Karbonarima, tajnim, revolucionarnim društvom iz Italije, koji su imali bliske veze sa Crnim plemstvom, a bila je član "egipatskog" društva Bratstvo Luksora. U svojim knjigama, "Razotkrivena Izis" i "Tajna doktrina" tvrdila je da je u telepatskoj vezi sa mračnim gospodarima. Da nije bilo nje Hitler nikda ne bi bio veliki diktator , kancelar i osvajač.
Ko je ona ?
Какав је берзански потез по чувеној анегдоти повукао велики Натан Ротшилд у време битке код Ватерлоа и тиме по теоретичарима завере заувек купио Банк оф Ингланд и превласт у Британији и свету?
Moje tanjepi ide prvo ti Carin pagijatoru.
Mira Markovic?
lololol , ne mogu da vjerujem da niko ne zna na ovo pitanje odgovor. I to uz ovoliko stvari koje sam napisao plašeći se da ne možete da se sjetite.
Хелена Блавацка
Valjda je finansirao Englesku jer je verovao da ce pobediti, ali davno sam to citao.
Не. То није одговор који се тражи.