Prijava

Немој да је нека параисторија типа да су Каролинзи?
А можда су Немчуге неке, Велфи фазон?

nisu ni Svabe...

Da nisu možda Žabari ? Garant su Italijani ?

gledaj to ovako, kao Roosevelt, na sta asocira?

Holanđani ?

EDIT

Samo nagađam , mislio sam da su Mađari al' sam se u startu zajebao.

nisu Skoti... bio je neki fudbaler Bosvelt igrao za tu zemlju...

Sherlock pogodio sa Holandjanima, sad vijdeh, ajde nastavi...

Sad sam se setio jednog predavanja Jovana Deretica, i rekao je da su Ruzvelti staro srbsko pleme cije se ime pravilno izgovara Rusvelt, sto asocira na Rusiju. Moj konacan odgovor: Srbi!

Izvršila je ogroman uticaj na Adolfa Hitlera , bila je osnivač Teozofskog društva u Njujorku. Imala je ogroman uticaj na Ezoteriju i bila je član mnogih tajnih društava.Istraživači njenog života otkrili su da je održavala veze sa Karbonarima, tajnim, revolucionarnim društvom iz Italije, koji su imali bliske veze sa Crnim plemstvom, a bila je član "egipatskog" društva Bratstvo Luksora. U svojim knjigama, "Razotkrivena Izis" i "Tajna doktrina" tvrdila je da je u telepatskoj vezi sa mračnim gospodarima. Da nije bilo nje Hitler nikda ne bi bio veliki diktator , kancelar i osvajač.
Ko je ona ?

Какав је берзански потез по чувеној анегдоти повукао велики Натан Ротшилд у време битке код Ватерлоа и тиме по теоретичарима завере заувек купио Банк оф Ингланд и превласт у Британији и свету?

Moje tanjepi ide prvo ti Carin pagijatoru.

lololol , ne mogu da vjerujem da niko ne zna na ovo pitanje odgovor. I to uz ovoliko stvari koje sam napisao plašeći se da ne možete da se sjetite.

Хелена Блавацка

Какав је берзански потез по чувеној анегдоти повукао велики Натан Ротшилд у време битке код Ватерлоа и тиме по теоретичарима завере заувек купио Банк оф Ингланд и превласт у Британији и свету?

Valjda je finansirao Englesku jer je verovao da ce pobediti, ali davno sam to citao.

Не. То није одговор који се тражи.