Какав је берзански потез по чувеној анегдоти повукао велики Натан Ротшилд у време битке код Ватерлоа и тиме по теоретичарима завере заувек купио Банк оф Ингланд и превласт у Британији и свету?
Budući da je imao veliku mrežu doušnika svi iole veći akcionari su mu se obratili za informaciju o ishodu bitke, pa ih je on naložio da su Britanci izgubili i da se samo čeka Napoleonova invazija na Britaniju što je prouzrokovalo momentalan pad akcija Engleske banke do te vrednosti da ih je pokupovao za siću.
U slučaju da se odgovor ispostavi tačnim:
Ko je ubio Mihaila Milovanovića, ratnog slikara Vrhovne komande srpske vojske u Prvom svetskom ratu, pod optužbom da je engleski špijun?
Nije iz Madjarske, Cara je odgovorio da je od Jaksica sto je tacno, samo cekamo jos da odgovori, jer ja ne vjerujem u to da je iz Pomoravlja, odnosno siguran sam da nije tako.
Prema zvanicnoj ruskoj istoriji ljudi koji su predavaci na MGU, i ruska pravoslavna crkva zajedno sa srpskom tvrde i imaju dokaze koji su u Kremlju da ona potice iz sela Jaksica kod Zvornika (Republika Srpska), a to sto mislis da su nagadjanja je pausalna ocjena, jer se tako moze misliti inace i za citavu istoriju...
To je informacija od profesora sa Lomonosova, tj. rekao mi je kolega koji je bio tamo na razmjeni studenata, inace lik koji je zaista upucen u rusku istoriju, cak je i krsten u Moskvi, u manastru Starosimonov, gdje su junaci Kulikovske bitke sahranjeni i posuti zemljom sa Kosmeta (Rusi to smatraju svetom pravoslavnom zemljom). Nije mi stvarno cilj da se takmicim i hvalim sa tim, tako da slobodno postavi ti pitanje, jer meni ne pada nista na pamet, a to i nije toliko bitno.
@SherlockHolmes221B
Ева Браун лололо
Caro , pa ja znam da je imao izvore na obije strane , i nikako nije mogao loše da prođe. Na kraju krajeva , jedna velika sila je morala da pobijedi.
Питање је јасно формулисано.
Budući da je imao veliku mrežu doušnika svi iole veći akcionari su mu se obratili za informaciju o ishodu bitke, pa ih je on naložio da su Britanci izgubili i da se samo čeka Napoleonova invazija na Britaniju što je prouzrokovalo momentalan pad akcija Engleske banke do te vrednosti da ih je pokupovao za siću.
U slučaju da se odgovor ispostavi tačnim:
Već bilo pitanje, streljali ga komunisti '41.
Jes', moguće je da sam i sam stavljao pa se ponavljam, ionako kačim svoja pitanja sa Konkviztadora.
а ја се питам ко поставља онако глупа питања на Конквистадору... :)
шала, наравно, настављамо даље са питањем
Iz Srbije?
nije, ali necu priznavati takve odgovore, tipa da neko napise ''sa Balkana", precizirajte to malo... :D
Iz Crne Gore?
nije iz CG, ajde u buduce precizirajte odgovore, znaci na nivou nizem od drzave jer pitanje gubi smisao zbog takvih odgovora...
У праву си Ћомили.
Мачо ај немојте та Деротићевска питања. Као пореклом је од Јакшића. Курац мој. Јелена Глинскаја? Баба Ана Јакшић? Јесте. Поморавље? Како да не. Како да не. http://homepage.ntlworld.com/nina.whitby/wingo_star_and_the_chickens/Wingo_star_trumpet.gif
Jeste od Jaksica, ali mislim da nije Pomoravlje po podacima koje ja imam, koliko je sigurna ta informacija?
Iz Madjarske?
Nije iz Madjarske, Cara je odgovorio da je od Jaksica sto je tacno, samo cekamo jos da odgovori, jer ja ne vjerujem u to da je iz Pomoravlja, odnosno siguran sam da nije tako.
Па баш зато Мачо ја кажем да су то нагађања. Каква црна српкиња. http://homepage.ntlworld.com/nina.whitby/wingo_star_and_the_chickens/Wingo_star_trumpet.gif
Prema zvanicnoj ruskoj istoriji ljudi koji su predavaci na MGU, i ruska pravoslavna crkva zajedno sa srpskom tvrde i imaju dokaze koji su u Kremlju da ona potice iz sela Jaksica kod Zvornika (Republika Srpska), a to sto mislis da su nagadjanja je pausalna ocjena, jer se tako moze misliti inace i za citavu istoriju...
То први пут чујем. Ајд постави друго ако си у праву.
Где нађе она руског цара?http://homepage.ntlworld.com/nina.whitby/wingo_star_and_the_chickens/Wingo_star_trumpet.gif
To je informacija od profesora sa Lomonosova, tj. rekao mi je kolega koji je bio tamo na razmjeni studenata, inace lik koji je zaista upucen u rusku istoriju, cak je i krsten u Moskvi, u manastru Starosimonov, gdje su junaci Kulikovske bitke sahranjeni i posuti zemljom sa Kosmeta (Rusi to smatraju svetom pravoslavnom zemljom). Nije mi stvarno cilj da se takmicim i hvalim sa tim, tako da slobodno postavi ti pitanje, jer meni ne pada nista na pamet, a to i nije toliko bitno.
Posto se Cara ne javla evo jedno pitanje