Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Андроник Комнин?
Брат Драгутин и син Стефан Дечански?
Milutin je nadziveo Dragutina (a ovaj se ionako odrekao prestola), a pogodio si Stefana. Jos dvojica su bili u igri.
Dragutin se inace odrekao prestola pod uslovom da Milutina nasledi njegov (Dragutinov) sin, sto je u vezi sa ovim pitanjem.
Nije Andronik Komnin.
зајебо сам се. хтео сам да кажем Андроник Палеолог. Да није он?
Ne. Ovde se radi o nasledjivanju, ne o osvajanju.
аха, мислио си на претенденте на престо србије, након смрти милутина. :)
ја сам мислио да мислиш на оно док је живео, знам да је ратовао и са драгутином око тога.
уф, знам обојицу, сетићу се за који минут, ако ме неко не престигне.
Vladislav, Dragutinov sin jedan od te dvojice, ček da razmislim za drugog.
Da pomognem, dvojica su bili Milutinovi sinovi, jedan od njih je već pogodjeni Stefan, a treći je bio Dragutinov sin. Još imena da nevedete.
I Konstantin!
Jeste Džela, Vladislav. Ostao je treći. Milutinov sin, koga je on izgleda za života smatrao svojim naslednikom, ali je to pitanje ostalo formalno nerešeno, pa otud sukobi.
Ja odgovorijo Drebine.
Tako je Džela. Naveo si Vladislava i Konstantina, tako da ti nastavljaš.
Neću ja još, ja ću posle kad nađem neko zaguljeno pitanje da ubijem kviz lolo
Neka tera Coa, on je ub'o Stefana.
'ајде, 'ајде, џела, питај, знао си највише. дај било шта, само нек' ради квиз.
'Aj onda ću jedno lako, pošto sam se skorije vratio iz Mađarske:
Kako se zove prvi Mađarski kralj i koje godine je dobio titulu kralja?
Иштван 1.
Stefan ili Stevan. Mislim da je 10. ili 11. vek, ne mogu godine da se setim.
Jeste, Ištvan iliti Stefan, jeb'o ih on. A koje godine?