Kviz - ''Istorija''

1. Тимурленко је други лик, то је наследник Џингис Кана из Узбекистана.

2. Триша
    Тимурленко је други лик, то је наследник Џингис Кана из Узбекистана.

тачно, тачно. Онда мора бит' Темуџин. :)

3. Temudžin jeste. Nastavi Coa. :)

4. Амерички председник који је вршио ту функцију три године иако никад званично није изабран за председника је...?

5. Kako misliš nije bio izabran, doš'o jedan dan i rek'o "Ja sam predsednik, jebe mi se za vaše mišljenje!"?

6. Hm... Aj daj neki hint. Ubeđen sam da je neki iz 20-og veka ili fazon naslednik Linkolna... :)

7. Двадесети век, јесте. Био потпреЦедник, и онда дошао на место преЦедника. Много би било ако бих било шта више рекао, било би прелако :)

8. Линдон Џонсон ?

9. Onda je ili Niksonov ili Kenedijev potpredsednik, ček da se setim kako se zovu.
    Edit:
    Kurac, ne'am pojma.

10. јок. oн је био потпредседник такође, па председник због смрти кенедија, али је касније и изабран за председника. овај није изабран никад ни за потпредседника, ни за председника. по томе и јесте познат.

11. џела убо, никсонов наследник, јер је никсон отишао због афере "вотергејт", ако се нисам зајебао. име?

12. Ne znam ime, nek ubode neko drugi ime pa nek nastavi.

13. Јао... Хари Труман ?

14. Da nije slučajno stariji Buš? Ne znam da li je izabran. Pretpostavljam da jeste, al' nemam nijedan pametniji odgovor... :)

15. не, и не. буш је касније, труман раније. :)

16. Izvini ovde postovi lete nisam video za Niksona :)

17. 'ајде, 'ајде, стали сте, а није тешко сад :п

18. Амерички председник који је вршио ту функцију три године иако никад званично није изабран за председника је...?

Ford?

19. то бре, џералд форд.
    терај, тјоми лее.

20. Da l' je Ford? Loool. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.