Vruće, vruće, samo nastavi...
Шта је вруће, Карловци или Праг? х)
1837?
Kiki nije, Cole, ne mogu da ti kažem, jer ću ti ujedno otkriti rešenje. Bolje pogađaj godinu. ;)
Идемо даље. :) Нови Сад? Краков?
Е дај да не би гугловали, да ти лепо кажеш шта је, него да погађамо овако. И постави ново.
Ma nije, kažem ti nešto je od ona dva, ali sad ne bih da otkrivam. Samo nemoj da postuješ duplo radi tačnog rešenja, stavi sve na kocku. :)
Чекај, можда зна неко други...
Мој одговор је...СРЕМСКИ!
E, nisu... Ozbiljno je Prag, a sad hoćete li da pogađate godinu ili da vam kažem?
Хајде кажи. :)
1848.
Хоћеш опет да постављаш?
Ako nemate ništa protiv. :)
Хајде. :)
Kom renesansnom vladaru su ukazivali počast izjavom da "u njegovoj državi Sunce nikada ne zalazi"?
А па Луј 14. :)
Pripisuju to i njemu, ali ja sam mislio na nekog drugog. :)
Па не знам баш за остале...можда неки Рус, Петар Велики?
Nope. :)
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Vruće, vruće, samo nastavi...
Шта је вруће, Карловци или Праг? х)
1837?
Kiki nije, Cole, ne mogu da ti kažem, jer ću ti ujedno otkriti rešenje. Bolje pogađaj godinu. ;)
Идемо даље. :) Нови Сад? Краков?
Е дај да не би гугловали, да ти лепо кажеш шта је, него да погађамо овако. И постави ново.
Ma nije, kažem ti nešto je od ona dva, ali sad ne bih da otkrivam. Samo nemoj da postuješ duplo radi tačnog rešenja, stavi sve na kocku. :)
Чекај, можда зна неко други...
Мој одговор је...СРЕМСКИ!
E, nisu...
Ozbiljno je Prag, a sad hoćete li da pogađate godinu ili da vam kažem?
Хајде кажи. :)
1848.
Хоћеш опет да постављаш?
Ako nemate ništa protiv. :)
Хајде. :)
Kom renesansnom vladaru su ukazivali počast izjavom da "u njegovoj državi Sunce nikada ne zalazi"?
А па Луј 14. :)
Pripisuju to i njemu, ali ja sam mislio na nekog drugog. :)
Па не знам баш за остале...можда неки Рус, Петар Велики?
Nope. :)