U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Neverovatno je to da ja i dalje pamtim od kad do kad je bio Stogodišnji rat. :D 1337-1453. Ovo drugo sam zapamtio, naravno, po padu Carigrada, ovo prvo sam mor'o da pamtim. :D Aj neka bude 1429.
Мени се јавља нешто раније, нека буде 1348...
Tačno Blake Griffin. :D Bitka je bila 1429 god.
Posto se Blake napio na nastupu Sase Kovacevica i jos se oporavlja ja cu da postavim pitanje.
BTW opet sam bio odsutan pa me zato nije bilo ovde prethodnih dana.
Recimo Fidel?
Нека буде нека буде... Чаушеску?
Ili recimo Todor Živkov.
Cole je tacno odgovorio.
Који сам цар.
Uh, zanimljivo pitanje, krenuo je iz Venecije, da nije neki mletacki duzd?
Ili mozda cak mislis na nekog kineskog vladara?
Није европски.
Onda je ili neki mongolski ili kineski
neki kan osecam
Kublaj-kanu.
Јесте, терај даље.
Koji srednjevekovni vladar Engleske je najduže vladao i koliko?
Едвард Трећи-50?
Чекај мислим да је Хенри Трећи нешто више...
A JER ME LOŽIŠ?! :D Looooooooool. :) Idukurac jebote. :D A jes' bilo dobro na Saši, mislim na nastupu Saše Kovačevića, nemojte da me pogrešno protumačite. PIČETINE NA SVE STRANE! E, treba lepo stvarno da idemo na te nastupe, k'o što se ribe lože da gotive Zvezdu i Partizan. :D
Aj ja ću da lupim Čarlsa, iako sumljam da je on, ali čisto da ispucam... Slab sam nešto s tim engleskim kraljevima, jeboimjapasmater.
da nije Henri Drugi? Ne znam koliko
Henri III je u pitanju, vladao je od 1216-1272. godine.