Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Не. Мада је ту опсесију "покупио" на Истоку.
Opsesiju da se ozeni sa Naomi Kembel?
Хахаахахаха
Па лако је, сви племићи су волели то, али он га баш претера, једном није отишао у битку због тога...
Kurve ili vino trece nema, mada je verovatnije ovo prvo jer vino moze i tokom bitke da konzumira.
Imo je opsesiju da mu mongolska princeza odradi futfak dok mu saracenski generali uriniraju po kosi koja je prethodno oprana u reci Jordan.
Ццццц... Соколарство!
Хајде нека тера неко даље...
Ko je prvi vladar (ali tada jos uvek princ) koji je leteo avionom?
pomoc: 1910. godina, tokom posete Francuskoj
cisto da ne 'mre tema
Карађорђевић?
Jeste, Aleksandar Karadjordjevic, mens cini da je on ujedno i prvi Srbin u avionu nisam siguran...
Значи ја даље, је л...
Ево ово је мени било занимљиво:
Јорк илити Нортамбрија...
Јесу и у тој области али је таквих било више као и у Ирској у Даблину. Ова је област баш била данска, и познато је да су њом владали дански закони.
Па и ту су направили своје краљевство, то је ваљда било једно од последњих великих краљевства викинга у Енглеској...
Ја имам област једну на уму...имала је доста утицаја на каснији развој Енглеске.
Дејнло. То је то у принципу, терај даље, Тришо:
http://en.wikipedia.org/wiki/Danelaw
Неам појма...
Који владар је последњи освојио Јерусалим у крсташком походу ?
Fridrih II Hoenštaufen.
Е добро, ај следећи Ванцегеториксе...
Nikad nećete naučiti da izgovorite moje ime, zato blago meni, zovite me Verci, kao Haze. Nego, da ja postavim to pitanje: Koje godine je bila bitka kod Pataja?
To je stogodisnji rat sto posto, al ne znam godinu
recimo 1420.