Осуђено је од почетка на пропаст, није лоша идеја али нећемо се организовати. А и осећам да ће бити нека шугава питања за која ни овај што поставља није раније чуо.
Ајде постављајте. . .
Sto se tice kviza, mogli bismo ovako recimo da organizujemo:
Ja ne bih ucestvovao vec bi' nalazio pitanja. Prijavi se recimo 8 ucesnika i napravimo neki knock-out sistem.
U dogovoreno vreme objavim na temi pitanja da ih svi vide ( vec sam rekao, recimo 5). Takmicari imaju pet minuta da odgovore i posalju pvt sa odgovorima. Pobednik je onaj sa vise tacnih, ako je bas potrebno i ne verujemo jedni drugima, onda cu i screen da posaljem. Razumem da ce neko verovatno pokusati da gugla, pa cu nastojati da pitanjima sto vise umanjim to, ali ipak smo dovoljno zreli ljudi da budemo koliko toliko korektni u kvizu. Pet minuta za 5 nedvosmislenih pitanja je dovoljno vremena.
Ne mora preko Fejs videa, može i preko zajedničkog četa, a mogli bi da napravimo grupu na fejsu.
Ali fazon je ko ce da smislja pitanja, moraju da budu uravnotezena i ne previse detaljna, a opet relativno nepoznata prosecnoj osobi.
Pitanja će smišljati onaj koji ne igra. Ne može biti samo jedan sudija, zato će jedni igrati, drugi suditi, i obratno.
Осуђено је од почетка на пропаст, није лоша идеја али нећемо се организовати. А и осећам да ће бити нека шугава питања за која ни овај што поставља није раније чуо.
Ајде постављајте. . .
Hajnrih Himler?
Da i to mu tata bio privatni ucitelj tog princa pa je tako to ispalo.
Sto se tice kviza, mogli bismo ovako recimo da organizujemo:
Ja ne bih ucestvovao vec bi' nalazio pitanja. Prijavi se recimo 8 ucesnika i napravimo neki knock-out sistem.
U dogovoreno vreme objavim na temi pitanja da ih svi vide ( vec sam rekao, recimo 5). Takmicari imaju pet minuta da odgovore i posalju pvt sa odgovorima. Pobednik je onaj sa vise tacnih, ako je bas potrebno i ne verujemo jedni drugima, onda cu i screen da posaljem. Razumem da ce neko verovatno pokusati da gugla, pa cu nastojati da pitanjima sto vise umanjim to, ali ipak smo dovoljno zreli ljudi da budemo koliko toliko korektni u kvizu. Pet minuta za 5 nedvosmislenih pitanja je dovoljno vremena.
Evo moje pitanje. Koje godine je umro Gotfrid od Bujona, prvi krstaški gospodar Jerusalima?
Sevastokratore, meni se sviđa tvoja ideja.
1118?
Meni je malo dosadno, pa rekoh da organizujem nesto, a vidim da ima dosta autora koji su aktivni na temi, barem osam rekao bih
Nije, kiki. Ima nas otprilike toliko, Sevastokratore.
1120?
1105?
1095?
Boldvin Jerusalimski je došao na vlast 1100., a bio je prvi kralj Jerusalima, tako da pretpostavljam da je Gotfrid umro te iste ili godinu ranije...
jeste hause. 1100 godine
Ко је и које године донео "Селевачку јебачину"?...
Jel to istorijsko pitanje?