александар тј. колин фарел, положио сам јуче грчку па се курчим.
треба да утврдимо колико времена форе има овај који је тачно одговорио да постави ново питање пре него што неки рандом лик постави питање. ја сам у фазону 3 сата.
koja je poenta igre ako vec ima na netu...niste ni ti ni internet culi za svih zilion bitaka odrzanih 1389. a ja sam zbog zanimljivog imena mesta zapamtio iz neke emisije na teveu,pomenula se bitka samo u nekom nabrajanju
Цоле, како може шкотски владар да освоји пиктске државе, какво је то питање части ти?
Па то треба да буде хинт, пошто освајањем пиктских држава настаје Шкотска, а краљ Далријаде је био и први шкотски владар. Западни део је освојио источни и настаје Шкотска.
Али небитно, нека иде квиз, ионако не може да функционише како треба...
ko ti je na glavataru?
александар тј. колин фарел, положио сам јуче грчку па се курчим.
ајде оланиче постави питање шта сад.
na yeahbatcha je red,dav xd
znači tačno je 1389?ja mislio da se sprda lol
ne sprda se...svi pomisle na samo jednu bitku te godine,a bilo ih zilion samo u srbiji
jasno... I kaka je to bitka bila?
ljubazna :)
први пут чујем а не могу нађем ни на интернету. ложиш нас.
koja je poenta igre ako vec ima na netu...niste ni ti ni internet culi za svih zilion bitaka odrzanih 1389. a ja sam zbog zanimljivog imena mesta zapamtio iz neke emisije na teveu,pomenula se bitka samo u nekom nabrajanju
Па то треба да буде хинт, пошто освајањем пиктских држава настаје Шкотска, а краљ Далријаде је био и први шкотски владар. Западни део је освојио источни и настаје Шкотска.
Али небитно, нека иде квиз, ионако не може да функционише како треба...
nije fora olaniče, trebalo bi da znaš priču iza nje, da naučimo nešto. HOĆEMO ZNANJA
aj stvarno nek neko zavede red
i koprcanje je poenta ove teme,nije samo znanje xd
Da nije onaj lik, kako već zove: Malkolm od Škotske?
I Ollaniče, radim ovo da ne bi opet bilo 4 meseca tišine na ovoj temi, jer vas sve mrzi da postavite novo pitanje.
Ма нема овде реда, пре ће пензионери престати да пипају хлеб.
Није Малколм.
Ljubotina, jesi ti? lolo
Koje je pitanje?
хаха нисам ћоми, које је годиште тај, пошто је јуче био неки уписан типа 2004. на усменом и капирам још брда тих деда на писменом.
94. Znam samo tog lika da se zove David, lolo. A i ja sam polagao Grčku tog dana usmeno.
чекај јел ме ложиш? па било је 10 људи ко си ти јбт?
Brate, s prve nas je bilo četvoro: ja, Serađ, Gvozdenović i još jedna cura. S koje si ti godine?