значи ти си или онај што је последњи одговарао или онај што има 10ку код ломе лоло, ја сам онај јбт лик блејали смо после хаха, 4. сам а остала ми била грчка. хахаха невјера.
Doduše i to što kažeš, tako ni ja helenizam nisam pipnuo pa sam prosrao o Pergamu šta sam znao iz Rima. Aj nek' to bude sledeće pitanje ako niko ne zna odgovor na ovo prethodno pošto ispemovasmo temu. Dakle: "Po kome je dobio naziv Arhidamov rat i šta znate o njemu?" A ti nemoj da odgovaraš, lolo.
Edit: Pitao grčku tragediju V veka, Kira i Pergam.
Ево последњи хинт: Тај цар је много ратовао на више фронтова и то му је јебено празнило државну касу тако да је гледао да уштеди што више, па је тако и конзуле укинуо.
значи ти си или онај што је последњи одговарао или онај што има 10ку код ломе лоло, ја сам онај јбт лик блејали смо после хаха, 4. сам а остала ми била грчка. хахаха невјера.
Hahaha, ja sam ovaj s desetkom kod Lome. Stani, ti si onaj lik koji je prvi put izaš'o na Grčku? lolo
па да хаха деси јеботе
Hahahahaha, reci koji trip, nevera.
до јаја :Д
Pa debra, kako ne znade Arhidamov rat a ovde svakake gluposti znaš? lolo
нисам прочитао пелопонески рат буквално ни једном, оно што сам знао налупо овако што знам иначе лоло
едит: и то отприлике је једини део који уопште нисам прешо ко за курац. шта је беше тебе пито?
Doduše i to što kažeš, tako ni ja helenizam nisam pipnuo pa sam prosrao o Pergamu šta sam znao iz Rima. Aj nek' to bude sledeće pitanje ako niko ne zna odgovor na ovo prethodno pošto ispemovasmo temu. Dakle: "Po kome je dobio naziv Arhidamov rat i šta znate o njemu?" A ti nemoj da odgovaraš, lolo.
Edit: Pitao grčku tragediju V veka, Kira i Pergam.
Архидамов рат је првих десет година Пелопонеског рата (431-421), а тако се зове по спартанском краљу Архидаму.
Jeste, teraj dalje.
пфф, рецимо, маркијан?
едит: то је прерано ипак.
Није Маркијан.
василије I?
После Маркијана и пре Василија Првог, да сузим избор.
јел ираклије?
Јок.
е јебем ли га да не нагађам више за сад.
Ево последњи хинт: Тај цар је много ратовао на више фронтова и то му је јебено празнило државну касу тако да је гледао да уштеди што више, па је тако и конзуле укинуо.
Justinijan?