Kviz - ''Istorija''

1. значи ти си или онај што је последњи одговарао или онај што има 10ку код ломе лоло, ја сам онај јбт лик блејали смо после хаха, 4. сам а остала ми била грчка. хахаха невјера.

2. Hahaha, ja sam ovaj s desetkom kod Lome. Stani, ti si onaj lik koji je prvi put izaš'o na Grčku? lolo

3. па да хаха деси јеботе

4. Hahahahaha, reci koji trip, nevera.

5. Pa debra, kako ne znade Arhidamov rat a ovde svakake gluposti znaš? lolo

6. нисам прочитао пелопонески рат буквално ни једном, оно што сам знао налупо овако што знам иначе лоло

едит: и то отприлике је једини део који уопште нисам прешо ко за курац. шта је беше тебе пито?

7. Doduše i to što kažeš, tako ni ja helenizam nisam pipnuo pa sam prosrao o Pergamu šta sam znao iz Rima. Aj nek' to bude sledeće pitanje ako niko ne zna odgovor na ovo prethodno pošto ispemovasmo temu. Dakle: "Po kome je dobio naziv Arhidamov rat i šta znate o njemu?" A ti nemoj da odgovaraš, lolo.

Edit: Pitao grčku tragediju V veka, Kira i Pergam.

8. Архидамов рат је првих десет година Пелопонеског рата (431-421), а тако се зове по спартанском краљу Архидаму.

9. Jeste, teraj dalje.

10. Који византијски цар је укинуо конзуле ради уштеде?

11. пфф, рецимо, маркијан?

едит: то је прерано ипак.

12. Није Маркијан.

13. После Маркијана и пре Василија Првог, да сузим избор.

14. јел ираклије?

15. е јебем ли га да не нагађам више за сад.

16. Ево последњи хинт: Тај цар је много ратовао на више фронтова и то му је јебено празнило државну касу тако да је гледао да уштеди што више, па је тако и конзуле укинуо.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.