Kviz - ''Istorija''

1. Mislim da su Sudeti, pripojeni Nemcima, a da su pripadali ČS...
    Ako je tačno, bratee, cepaj malo teža pitanja, bilo VOLKIM FONTOM U KNJIZI ISTORIJE, ako ne, jbg.

2. Ma jok, nije poenta da se postavljaju pitanja za odgovaranje na ispitima na filozofskom, ja postavljam neku prosečnu težinu. Teraj Dio dalje...

3. Meni bi to bilo fora, ali da budu zanimljiva pitanja, ne pitanje "Ko je bio Zavida"... :)

Recimo...

Jedan je poznat po izgradnji (auto)puteva, drugi po izgradnji fudbalskih stadiona. O kojim diktatorima se radi?

4. Fidel Kastro i Niče

5. dA. Kako si ukapirao za Ničea, stvarno si nadčovek.

6. Hitler jeste. Puteve, a za Musolinija ne znam da je gradio stadione, možda je i on, al' sam svakako mislio na nekog drugog.

7. daj neku pomoc za tog sto je stadione pravio

8. Da nije drugi Francisko Franko?

9. Pa, koliko ja znam, Musolini jeste izgradio nekoliko velikih stadiona za drugi Mundijal u Italiji 1934. godine.

10. Pa jeste Musolini i onog Argetinca mucenog doveo da zaigra za reprezentaciju Italije lolol

11. Breza.
    Ajd neko dalje.

12. КОје су биле последње речи Михаила Обреновића?

13. Ubi me, kurva jedna! Ček malo, kako bi neko mogao to da zna?

14. Убица је био врло близу, а и даме у кочији :в

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.