Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
1959
1962?
To je barem lako
Odgovor je 1513.
S.K.E.C.H.
.
K
.
E
.
C
.
H
.
1967.
Đoto je u pravu. Pitaš, Đoto
E jebiga, ja volim da pogađam, a drugi nek postavljaju pitanja.
Evo, ja ću opet... Opet nešto lagano, ako ne smeta.
Kako se zove najveća tenkovska bitka koja se desila u istoriji i koje godine se odigrala?
(Za ekstra poene u Bambijima i kornjačama navedite vođe obeju strana)
курск 43
Tačan odgovor. Ti pitaš.
Upravo si predstavio moderatore kao Treći Rajh a Kaizena kao generala Manštajna, a nas kao Sovjetski Savez sa generalom Žukovim na čelu.
немој да ми затрпаваш квиз вашим сајтовским срањима боле нас курац.
један човек је носио највише одликовање у нацистичкој немачкој. наведите име чопвека или одликовања.
Ali da pitam.
Koja dva mača čine daišo koji su nosili samuraji?
Daito i Šoto
EDIT: dugi mač i kratki mač
EDIT 2: A što se tiče Davidovog pitanja, Herman Gering?
@david,kancelar
hitler,jbg(mada to je nekako previse lako valjda)
орден брате, не титулу, не функцију.
реално ако до сутра кад устанем нико не зна рећћу.
није геринг ал јесте лик из луфтвафеа.
hocete da kazete da je nehitler imao najvise odlikovanje u nemackoj nacistickoj??
Tačno, Đoto, mada su nosili i katanu i vakisaši. Mislim da je najveći orden dobio general Herman Gering, ali nisam siguran.
Ček ko sad ovde postavlja pitanja, ko odgovara, a ko je šta izpogađao?
Pogodio si moje pitanje, sada odgovaramo na davidovo. Znači, ako je iz Luftvafea, mora da je neki generalfeldmaršal
Verner Blumberg?