Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa upravo zato sam i ovo postavio. Ljudi bili zapanjeni svojim sopstvenim napretkom, zamisli ti to! :D Posle morali da stanu da vide kako će i šta će dalje... :)
Još jednu zanimljivu stvar sam naučio ovde. :)
Postavljaš li novo, Grifine?
E, nažalost ću morati jer sam se takođe setio nečega jako zanimljivog. Zbog čega su Rusi izgubili bitku kod Mazurskih jezera? Ovo je baš prosto, nema veze sa ratnim planom... :D
Bili gladni pa se predali? lol
Da nema sada ovo veze sa nekim vremenskim prilikama ili neprilikama?
Vidi ga ovaj meteorolog. :D Ma jok bre. Marko, bili su žedni, da ne ubijam. E sad povežite tačkice... :)
Nisu im dali votke dovoljno, pa pobacali puske, ili su se previse napili
Ponapijali se i umesto da koriste šifrovane nazive, oni govorili preko voki-tokija sve normalno i z Džrmans ih naravno provalili i ćao. :D Znaci ja, nastavi.
Ludi Rusi. :)
Na Mazurskim jezerima su bile dve bitke u Prvom svetskom ratu. Tada su koristili toki-vokije?
Da bre, 100%, profa nam pričao. Govorili međusobno koordinate i Nemci ih provalili i napravili im zamku i sve ih pohvatali.
Toki-vokiji u carskoj Rusiji 1914. i 1915. godine? Dobro, nemam razloga da ne verujem profesoru.
hmm, aj ovako. Koliko je ljudi ubila crna kuga.
EDIT: U Evropi mislim
Toki-voki deluje malo nerealno '14 godine...
Polovinu stanovništva. Treba li JMBG svakog? :)
2/3 stanovništva Evrope u 14. veku.
Edit: Mada to nije baš pouzdan podatak, neki smatraju da nije ni polovinu stanovništva odnela.
Znaš kako, i meni deluje nerealno, ali siguran sam da je čovek pričao za Mazurska jezera, a to je bilo u 1. svetskom ratu.
Znaš kako, i meni deluje nerealno, ali siguran sam da je čovek pričao za Mazurska jezera, a to je bilo u 1. svetskom ratu.
Znaš kako, verujem da su im prisluškivali neki vid komunikacije ( telefon, telegraf, otimali kurire ili šta već ). Toki-voki je izum kasnijeg doba ( Tesla i bežični prenos energije npr.) no dobro, shvatili smo poentu.
Pa ono, mislio sam na broj. Lako je da lupnes procenat :D
Edit: Aj da ne kazete da zakeram, vocar postavljaj pitanje