Nisam lupio procenat, nego to znam od ranije, ali razumem šta si hteo da kažeš, ljudi bi lako došli do odgovora lupanjem. E sad ide pravo lupetanje: 150 000 000!
Editovaću pravila. Kada onog ko treba da postavlja pitanja nema 8 minuta nakon što je dobio potvrdu da je tačno odgovorio na prethodno, sledeće pitanje postavlja neko ko dobije dozvolu aktivnih učesnika kako se isti ne bi smorili od čekanja ili menjali svoje planove.
Nisam lupio procenat, nego to znam od ranije, ali razumem šta si hteo da kažeš, ljudi bi lako došli do odgovora lupanjem. E sad ide pravo lupetanje: 150 000 000!
Nije nemoguće da je bio onaj telefon, ali ipak mislim da je u pitanju toki-voki. Jebeš ga, prošlo je pitanje... A za ovo, aj da lupim, 15 miliona.
Pa nije problem. Ako hoćete, pogađajte broj, ja sam video odgovor. Ako nećete, imam zanimljivo pitanje :)
Čim dodješ na red ili ako neko bude hteo da ti prosledi svoj red. :) Takva su pravila.
Šta bi sa mojih 150 miliona?
Izginuše svi od crne kuge. :D
drago mi je što vidim da je moja tema kol'ko tol'ko zaživela
pridružujem se od sl. pitanja
Petre, bravo za temu!
hvala, nego gde smo stali?
A sta je sa 500.000.000,00 neprijavljenih kineza?! A?!
Ma preterao sam ja sa ovih 150 miliona. Možda 50 milona? To mi sada zvuči mnogo realnije.
Traži se broj žrtava crne kuge u Evropi.
Voćar, ja nisam video onaj Znaci Ja-ov edit. Ti postavljaš.
Edit: Zato sam ti i odgovorio ono, da bismo ispoštovali čovekovo pitanje.
'Ajdeeeee 'oću digram!!!111
Ma oket, skontao sam.
Evo jednog zakukuljenog pitanja:
Može godina +/- 3 godine
Neka postavi neko ako ima nešto, pa ako Voćar u međuvremenu postavi, odgovaramo na njegovo. Žemo, da ne zamire kviz bezveze? Ne videh da si postavio.
Editovaću pravila. Kada onog ko treba da postavlja pitanja nema 8 minuta nakon što je dobio potvrdu da je tačno odgovorio na prethodno, sledeće pitanje postavlja neko ko dobije dozvolu aktivnih učesnika kako se isti ne bi smorili od čekanja ili menjali svoje planove.
Hm, sećam se neke priče da su neki vojnici ostali izolovani na nekom ostrvu i da nisu bili svesni kraja rata, ali ne sećam se godine. Aj recimo '51.
Voćar, predao se negde '72 mislim, bio je ubeđen da rat još uvek traje, našli ga u džungli nekoj
Japanac, sta ste ocekivali....