Kviz - ''Istorija''

1. Ne guglam! Nemam pojma, ali oduvek su me francuska i italijanska zastava interesovale
    razlikuju se jer su boje postavljene drugačije od većine ostalih

2. Ne, nema veze s tim šta označavaju nego kako je nastala. Znači nemaju boje nikakve veze sa određenim regijama u Italiji. Nastala je na jedan krajnje zanimljiv način.

3. Ako je u pitanju značenje boja, pitanje je trebalo tako formulisati, ovo je izgleda nešto drugo.

4. Ma blake ono za gugl, 100% su kada su videli pitanje guglali da vide zastavu. Zelena ta polja sto je reko neko, bela alpi, a crvena ne znam. Aj uzdravlje.

5. Neko pogrešno napravio francuksu zastavu, pa im se svidelo tako. :)

6. Možda ima veze sa Francuskom zastavom kao što kaže Sevastokrator?
    Ista ona fora na koju smo mi dobili zastavu?
    Edit:
    Napravljena takva da bi se učmarili Francuzima?

7. Ma blake ono za gugl, 100% su kada su videli pitanje guglali da vide zastavu.

Jok.

8. To je to Sevastokratore! Napoleona su pitali kad je osvojio Italiju kako da izgleda njihova zastava, on je rekao : "Samo stavite zelenu boju umesto plave." Koji šmeker, jebe mu se mnogo... :D Vidmo se ljudi, odo' ja na kuntanje... Ja da sam hteo da pitam šta koja boja znači na italijanskoj zastavi, ja bih to pitao. Pitanje je, po mom mišljenju, lepo formulisano.

9. Nisam guglao da vidim zastavu, izguglao sam odgovor i zato ne odgovaram.

10. Ovaj Napoelon je stvarno bio likčina.

11. Laku noć Grifine.

12. ajmo još par pitanja pa fajront

13. Evo ja ću, bez ljutnje. :)

Koliko godina su zajedno vladali (naravno, misli se na zbir) vizantijski car koji je nakratko obnovio Rimsko carstvo i vizantijski car koji je sproveo velike reforme i dozvolio Srbima i Hrvatima da se nasele na teritoriju Vizantije

14. Ajd' laku noć idem i ja :)

15. Justinijan i Iraklije?

16. pročitaj opet pitanje frenk :)

17. Laku noć Trišo.

Sevastokratore, uvek sam slab bio sa godinama. Jbt pokopaste me na ovom kvizu ispadoh najveći nemač pojma...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.