Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
и ја сам мислио да је за време карла великог, нешто ми се чини да је око тог периода. да није за време његовог ћалца, пипина малог?
Aleksandre nemaš sreće.
756. godine za vreme Pipina Malog
drebin nastavlja
'ладно сам опет закаснио за неколико секунди! ллолоол
чекам даље, убошћу једно ваљда први :)
Jedno lako:
crkva Sv. Marka mislim, ali nisam siguran, sramota me
pronađen je u Prizrenu, ali ni to nisam siguran
Znam da je sada u crkvi Svetog Marka u Beogradu, za prvi deo ne znam.
ето какве ствари ја не знам, на пример.
можда скопље - призрен?
Jeste Sevastokratore. Pronadjen je u njegovoj zadužbini Crkvi Svetih Arhandjela blizu Prizrena, a sada je na Tašu.
juhu lolo
Ko je 1258. godine srušio Arapsku državu?
Ima nas četvorica, nije loše. :) Ja sam misio odoše svi.
Mongoli.
Mongoli neki valjda.
ajde Tjomi, cepaj
Džingis Kan je tada bio pokojni, to sam siguran, zapamtio sam po Stefanu Prvovenčanom.
Edit: A ja mislio ime nečije tražiš. Dobro je da nisi. :)
hahaha :)
Pošto malopre odgledah Bordžije, uzgred dobra serija, da postavim nešto vezano za taj period:
Udavio se? Ja ovo pojma nemam.
Strasnom
ни ја. ако се убрзо не промени мрачни средњи век (а који нема везе са нашом историјом), ја одустајем :)
Strašna jeste, ali me zanimaju tačne okolnosti. Nije se udavio.