Frenk, mogu ja da pitam pa didem da gledam saut park. Imam veoma zanimljivo pitanje, zaboravicu ga
odoakar?
Naravno, moje onda ostaje za posle tvog.
Edit: Nije Odoakar.
или теодорих. неки од те двојице.
едит: а можда је теодорих и визигот. јебем'ига.
Jeste, Aco, Teodorih je u pitanju.
Zamolio je Znači ja da postavi pitanje, pa onda posle možeš ti. Je l ok?
Teodorik, zabagovao mi komp samo tako, sacekacu svoj red, nema frke ;)
ма скроз кул.
још ако неко има нешто фино да пита после, и са тим се слажем, ионако на силу извлачим питања из главе.
едит: 'ајде, знаци ја, питај сад, не јеби але :)
Ajde, Znaci ja.
Ili je baš dugačko pitanje ili je otišao.
Ovako.
WW1 Bitka kod Pasendala (zapadni front). Najgora bitka u istoriji covecanstva po meni, i poraz istog.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Passchendaele_aerial_view.jpg
Koliko je vredeo zivot svakog vojnika, racio izmedju poginulih vojnika i osvojene teritorije u bitci?
Ako me razumete..
Malo je teze jbg
"Пашендал симболизира ужасну природу великих битака Првог светског рата. Немци су изгубили 270.000 војника, а Британска Империја 300.000. Ваздушне фотографије су показивале милион рупа од граната на 1 квадратну миљу (2,56 квадратна километра)"
Sa vikipedije. Inace odgovor na pitanje necete naci na vikipediji.
daj, brate, gde ovo izvuče. Ajd lupanje: 5 metara kvadratnih (ako sam razumeo tvoje pitanje)
E zanimljivo pitanje.
Recimo 30ak cm, oko jedne stope.
dobro ste razumeli, nije tacan odgovor.
Frenče mnogo je 5 kvadratnih metara na 570 iljada mrtvih.
Aj onda recimo 45 cm.
15cm? :)
Daj ovde samo lupamo brojeve, jel ne moze nista konkretnije?
Eo 200 cm?
Evo, Sabaton je to opevao u pesmi, jbg, kako da vam pomognem, broj je u pitanju.
Iskalio sam svoj bes nad lateralisima. Pobijo sam ih sve. Sad nema Dragoslav šta da mi jede, sad sam opet besan.
I mislim da je Frenkov odgovor tačan, da su Francuzi ili Englezi imali muda da se protive rat bi počeo još '38.