Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Iskalio sam svoj bes nad lateralisima. Pobijo sam ih sve. Sad nema Dragoslav šta da mi jede, sad sam opet besan.
I mislim da je Frenkov odgovor tačan, da su Francuzi ili Englezi imali muda da se protive rat bi počeo još '38.
Frenk, mogu ja da pitam pa didem da gledam saut park. Imam veoma zanimljivo pitanje, zaboravicu ga
odoakar?
Naravno, moje onda ostaje za posle tvog.
Edit: Nije Odoakar.
или теодорих. неки од те двојице.
едит: а можда је теодорих и визигот. јебем'ига.
Jeste, Aco, Teodorih je u pitanju.
Zamolio je Znači ja da postavi pitanje, pa onda posle možeš ti. Je l ok?
Teodorik, zabagovao mi komp samo tako, sacekacu svoj red, nema frke ;)
ма скроз кул.
још ако неко има нешто фино да пита после, и са тим се слажем, ионако на силу извлачим питања из главе.
едит: 'ајде, знаци ја, питај сад, не јеби але :)
Ajde, Znaci ja.
Ili je baš dugačko pitanje ili je otišao.
Ovako.
WW1 Bitka kod Pasendala (zapadni front). Najgora bitka u istoriji covecanstva po meni, i poraz istog.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Passchendaele_aerial_view.jpg
Koliko je vredeo zivot svakog vojnika, racio izmedju poginulih vojnika i osvojene teritorije u bitci?
Ako me razumete..
Malo je teze jbg
"Пашендал симболизира ужасну природу великих битака Првог светског рата. Немци су изгубили 270.000 војника, а Британска Империја 300.000. Ваздушне фотографије су показивале милион рупа од граната на 1 квадратну миљу (2,56 квадратна километра)"
Sa vikipedije. Inace odgovor na pitanje necete naci na vikipediji.
daj, brate, gde ovo izvuče. Ajd lupanje: 5 metara kvadratnih (ako sam razumeo tvoje pitanje)
E zanimljivo pitanje.
Recimo 30ak cm, oko jedne stope.
dobro ste razumeli, nije tacan odgovor.
Frenče mnogo je 5 kvadratnih metara na 570 iljada mrtvih.
Aj onda recimo 45 cm.
15cm? :)
Daj ovde samo lupamo brojeve, jel ne moze nista konkretnije?
Eo 200 cm?
Evo, Sabaton je to opevao u pesmi, jbg, kako da vam pomognem, broj je u pitanju.