Sta bi radili sa 2 miliona albanaca,kada bi Kosovo nekim cudom opet palo pod nasu vlast?

1. Ovo nije nikakva provokacija ili nesto slicno,vec zdrav razum.Smatra se da Kosovu ima oko 2miliona albanaca,koji bi da je Kosovo i dalje nase imali pravo glasa,birali bi poslanike i imali znacajan broj poslanika u skupstini.Da nekim cudom nasa vlast opet "proradi" na u toj pokrajini,sta bi nasa drzava mogla da radi sa tim ljudima,kada uzmemo u obzir da ih ne mozemo pobiti,iseliti,niti pretvoriti u srbe,niti srbe ponovo naseliti na te prostore,posto oni koji su otisli nemaju ni najmanju zelju da se vrate?

2. Покењао бих им се у душнике, свима по азбучном реду.

3. ЛОЖИЛИ ВАТРУ!

4. Jebalo vas Kosovo više, ispemovali ste ceo forum. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

5. Будући да их знам доста, отишао бих до Пећи па са ортаком тамо правио журку. Па да покушам да "приволим" неке.

6. Slično pitanje se postavljalo i u Hrvatskoj 41', samo što su u pitanju bili Srbi... Dokaz da možeš sve kada ti papa čuva leđa.

7. Шта су Хрвати урадили са Србима? Не кажем да треба, нити ми се сада прича о томе, него ето... Ништа није немогуће, ништа није коначно.

ЕДИТ

Jebalo vas Kosovo više, ispemovali ste ceo forum. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

И то, лололол, нисмо ми сајт за овакве приче у оволикој количини.

8. кој спем. бот те видео. доста више.

9. U Majdanpek na kuluk, da ne vide svetlost dana do penzije.

10. Ništa brate, šta raditi, kao i sve druge manjine u ostalim državama. Kao i Mađarima, i Slovacima i Rusinima. Idu ljudi u školu, PLAĆAJU POREZ kao i ja a ne kao do 1999.-nikad i nikome, sve kao i ja.

11. imaš ga pravo... veći problem je što ima samo jedna PEĆ...

12. Ja bi da mi ovo zaključamo.

13. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

O! Šta se to čuje? Bože svemogući, upravo mi se upalio hipster- alarm. Sad će da dođe Paskaljević da snimi film o tome koliko si ti sjeban u ovoj jadnoj zemlji, igraće te Kičić ili Glogovac i svaka treća reč će biti 'u pičku materinu'.

14. O! Šta se to čuje? Bože svemogući, upravo mi se upalio hipster- alarm. Sad će da dođe Paskaljević da snimi film o tome koliko si ti sjeban u ovoj jadnoj zemlji, igraće te Kičić ili Glogovac i svaka treća reč će biti 'u pičku materinu'.

Isključi hipster-alarm jer ova zemlja je stvarno sranje.

15. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

http://www.youtube.com/watch?v=HefKCbBn4Z0
    Ne Kičić nego Prekul Sergej Trifunović da igra rolu.

16. Prekul Sergej Trifunović da igra rolu.

Aurora, on se sigurno krije iza ovog profila, čak i nadimak odgovara.

17. Napravio bih "oluju".
    4 tačnije.

18. Aurora, on se sigurno krije iza ovog profila, čak i nadimak odgovara.

Sti beše Džankijev dupli?

19. Мене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску? Баш ме занима шта мисле људи о тој идеји...

ЕДИТ Није да ја то пропагирам, само ме занима шта људи мисле, јер немам представу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.