![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ne zajebavam GM, pitam ozbiljno...mislim da si negde u komentaru prvi ostavio da sam ja...se secas?
e ja cuo da je dacic neke poapsio sto nisu teli da glasaju za njega...
Jebiga Benisijo, ja ne želim ni jednog od ove dvojice za predsednika, a jedan će biti sigurno. Otprilike toliko vredi glas prosečnog Srbina na izborima - šaku čvaraka...
Могуће да јесам, не сећам се. Ал не верујем сам једини то тада знао.
А у којој сти странки, Брусе?
Različak :)
Ne znam o cemu pricas, nije mi poznat taj osecaj.
Ti koliko vidim znas pa zato bi bilo lepo da objasnis i drugima kako je to.
u jebote, trebalo ti 15 minuta da smislis glup odgovor....
ЛОЛ! Брус мој чо'ек. Треб'о си више да нас рекламираш! За следеће изборе смо могли да напишемо неку пропагандну дефку и окачимо је на насловну. :Д
ja glasao na lokalu za razlicak...al pukli...valjda je rakovica jedina opstina gde nemaju ni jednog odbornika...
Pa vidi ovako, odgovor na tvoje sramotno glupe izjave mi nisu neki prioritet a koliko vidim, ti si bas merio vreme sto znaci da si ulozio neki trud sto opet pokazuje nivo tvog truda. Nizak kao i ostalo sto moze da proistekne od tebe.
Za četiri godine obavezno jači marketing, ako posle ovih ostane nešto za pravljenje izbora...
Мешчини да се Воја није нарочито трудио око ових избора. Контам да је рачунао да ће период бити такав да је боље не бити у власти.
Nije samo to u pitanju, ovi izbori su nešto specijalno. Srbija je u bankrotu, Merkelova je već zahtevala grčki scenario ako hoćemo kandidaturu, predviđam Vladu narodnog spasa do ovog doba sledeće godine...
http://images.esellerpro.com/2486/I/356/3/lrgscalemagnet-only-fools-and-horses-this-time-next-year.jpg
u pravu si Neshe dechko....
Нема Воја обичај да силује две жице на гитари и крешти у микрофон за време кампање или да музе краве по шталама, зато ми не можемо да добијемо изборе. :Д
Брусе, ја 'тео овај постер да предложим пар дана пред изборе за одабране, ал' рекох, биће џаба... http://vukajlija.com/zabava/posteri/74967 :Д
Ахахаххахах Брус, загрцнух се. Нудим чварке да тако нешто напишеш на изборни листић. :)
Taj poster ima moju zvezdicu odavno, ali je zastareo - sad je sve skuplje nego kad je Bobi pravio poster...
PRODATO!
Само убедите Петра Петковића да пусти брчине и Немањина 11 да вас види :)
И рисБо је видео шта ће да буде, па је решио да сада буду и председнички, док још може да их добије.
http://www.youtube.com/watch?v=e3nWMr4d_8w
Може за коју годину да се направи нови, само уместо Цвете-марионете да убацимо малог Слобу (или кога већ) и актуализујемо цифре. Има Коштуњавог да праве од блата. лололо