Najgori glumac u istoriji filma ?

1. Ма дааај... Једино мали Миланче што је лоше глумио, види се да дете рецитује шта је научио напамет. Остали су добри, поготово Рајко. :Д

2. Човек нема појма, имаш ли ти очи и уши? А тек она баба, па бољу глуму сам виђао на приредбама на крају предшколског.

3. Tanasije je odličan glumac.
    Skini se sa igle loše utiče na tebe!

4. Ja Ričarda Gira ne mogu očima vidito, samo mi nešto žmika i pući usne ko da su mu dali limun prije snimanja scene, i mislim da mu je idol Željko Samardžić...

Jebače , ne znam dal troluješ, ali i meni je Tanbasije Uzunović odličan glumac, ne znam što ga toliko ne gotiviš

5. Миланче је клинац, па ајд. Ал син Дракчетов и његова госпоџа нова млада немају појма исто. Рајкова жена такоџе нема појма, ал Вера Чукић никад није ни знала да глуми, реално, не контам ни што су је трпали по серијама. Валда мужа ради.

Ал је зато Танасије Узуновић (Рајко, старац) поставио нове стандарде у глуми у тој серији.

6. uzmite u obzir da on ne gleda ništa što nije na srpskom :D

7. Танасије и ДраКче ојебали, немо да јете гомна!

8. Пази, Вера Чукић јесте једна од лошијих глумица код нас, ал' она улога јој стоји. Мис'им, к'о да нема људи који се тако глупо понашају за праве... Наравно да има и та улога јој је легла.

Mala Vidra

uzmite u obzir da on ne gleda ništa što nije na srpskom :D

Богами, не гледам ни ја у последњих пар година. :Д

9. Тај Танасије нема појма и тачка.

10. Vučica21

Za Jim Kerija sam mislila da je promašen, da je očajan glumac kada sam odgledala Ajs Venturu, promenila sam mišljenje kada sam odgledala film "Čovek na mesecu". On voli da se ludira zbog dečije publike, ali bi mnogo bio bolji da malo više snima ozbiljnije filmove.

Vuč'ce, pogledaj number 23, isto odlična gluma Kerija.

11. skoro svi iz muzičke industrije koji se oprobaju u filmskoj fejluju žestoko

12. Гидра нема појма да глуми, само се нешто кези и кревељи. Шупичку материну бре бркату!

13. Vuč'ce, pogledaj number 23, isto odlična gluma Kerija.

Utefterila. Fala.

14. Dejan Lutkić

Ko ovome dade da glumi za mene je najveca misterija oduvek.

15. Verovtno pominjan hiljadu puta, mrzi me da gledam. Hju Grant.

16. Ubedljivo najprecenjeniji naš glumac je onaj govnar Nikola Kojo. Lik je neviđeni nemač pojma. Dragan Nikolić je jedan sasvim prosečan..takođe precenjen.

Moje mišljenje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.