Najgori glumac u istoriji filma ?

1. па није сергеј лош глумац. то што га не готивате јер је шупак је нешто друго.

среле

2. а овај лундгрен стварно невера да има факс.

3. Sergej je možda kurčina od čoveka al je dobar glumac...

4. Pomenuo bih i neke glumce koje ne smatram baš užasnim, ali su mi precenjeni i potpuno iritantni. Izdvojio bih neke kao što su Di Caprio, Tom Hanks, Anthony Hopkins, Denzel Washington, Jodie Foster, Julia Roberts (kako sam nju jebeno zaboravio), Kate Blanchet i naravno, ultimativni šampion i čovek koji mi je kralj iritantnosti - Edward Norton!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Ed_Norton_Shankbone_Metropolitan_Opera_2009.jpg/220px-Ed_Norton_Shankbone_Metropolitan_Opera_2009.jpg

5. Zhajk
    Možda vam Trifunović dobar jer nažalost i nema neku konkurenciju u Srbiji

a da, ja beše vozdignuo njega na svetski nivo u mom postu. kekeke

6. Zhajk cenim te najviše zbog viceva ali za Sergeja stvarno lupaš...

7. precenjeni i potpuno iritantni

Julia Roberts

jes majku joj. Zamisli tek Sandru Bulok. hnjo hnjo

8. ALO, mojne da mi diraš Sandru, likuša je nenormalno lepa boli me tuki što ne zna da glumi.

9. Jebem li 'lebac, kako sam Sandru mogao zaboraviti! Kakav danak neiskustvu!

10. Управо. Лик је доктор физичке хемије. Нијесам могао да повјерујем кад сам прочитао, узевши у обзир интелектуалност ликова које тумачи.

Bravo za Lundgrena, bravo za faks! Šteta što je ovo tema o glumi sa kojom on, po mom mišljenju, nema veze s vezom.
    Al' evo, da priznam i ja ga više štujem zbog faksa. Mada je i dalje najgori od svu decu...

11. Denzel Washington, Jodie Foster

ау провироне срамота шта си укуцо у тастатуру... одгледај рецимо инсајд мен, обоје глуме ту и кидају и филм кида.

12. Провирон какве си ти глупости написао да сам трансферчину доживио.

Zhajk cenim te najviše zbog viceva ali za Sergeja stvarno lupaš...

Због вицева хахахах! Побједа!

13. 90% коментара на овој теми је за трансфер блама. Видим да људи не дају суд на основу тога да ли је неко добар или лош глумац, већ да ли их неки глумац нервира.

Што се тиче Холивудске А продукције, ретко има лоших глумаца, једноставно не може свако да се пробије. Ту не рачунам Парис Хилтон која и није глумица, а појављује се у Кући од воска на пример, и сличне ад хок глумце.

Ту и тамо неко буде убачен и фејлује, нпр. oва фејлује где год се појави:

Мада, вероватно је гурају њени јевреји, па зато.

Тако да, у Холивуду су углавном добри глумци, лош може да буде само филм.

Код нас је већ друга прича. Да не набрајам Босиљчића, Веру Чукић, Ивану Михић, Катарину Жутић за које се по дифолту зна да не знају да глуме, има старијих глумаца са дугогодишњом каријером који баш и не блистају. Нпр. баш сам синоћ у позоришту гледао Љиљану Благојевић и није ме одушевила, тачније врло је имала бледуњав наступ у односу на млађе колеге. Кад то још спојим с неубедљивим улогама у домаћим филмовима и серијама...

Драган Николић је у млађим данима био просечан глумац, у међувремену је добро испекао занат.

Јелена Жигон (жена Стева Жигона) је била очајна глумица.

Титулу највећег глумачког фејла бих ипак морао да дам глумици која припада млађој генерацији -- Маја Манџука, јбт.

Za dobrobit teme treba kopirati ovaj dzimijev post na svakoj strani.Jebote tolko ste se posrali po temi da to nije zdravo.
    "Awww kolko sam kul sad ću da nabrajam sve naše glumce užasno sam urban"
    jebote...
    I sobzirom da smo mala zemlja uopšte nemamo tako loše glumce pogledajte bosance i kroate u poređenju sa njima naši su zlato.

14. Aj' da se ubaci ovde u naslov i 'najbolji glumci'. Neće se valjda napraviti majndfak od teme, moći će sve da se pohvata. Ionako većina ne zna u koju rupu gura..

15. она риба из твајлајта како се зове већ, ајд што је испод просека за глуму, него јеботе делује ко да је нон стоп напушена, очи су јој стално на пола копља

16. Švarceneger i Landgrin su mi otprilike na isti kalup. A obojica se često pojavljuju na listama najinteligentnijih zvezda.
    http://listverse.com/2009/01/18/15-surprisingly-super-smart-celebrities/
    npr. ovo, upecano iz mora sličnih članaka.

17. не чита се Ландгрин него Лундгрен. И не дирајте ми Долфа, за свој фазон средње и ниже Б продукције, јебе.

18. Због вицева хахахах! Побједа!

Suze su mi pošle!

kroate u poređenju sa njima naši su zlato.

Upravo to pa oni njihovi nazovi glumci lošije glume od onih blago retardiranih ljudi koji "glume" u onim porodičnim tajnama ili kako se već zove ono govno na prvoj... Tako da u odnosu na okruženje ovi naši uopšte nisu loši, mada i mi konje za trku imamo da se ne lažemo...

19. Давид
    ау провироне срамота шта си укуцо у тастатуру... одгледај рецимо инсајд мен, обоје глуме ту и кидају и филм кида.

Odgledao sam i nijedno od njih dvoje ne impresionira. Da li je to default odbojnost ili šta već, ali su mi veoma iritantni, baš zato što su precenjeni.

Риха Дисидент
    Провирон какве си ти глупости написао да сам трансферчину доживио.

Nisam nikad sumnjao u tvoje kinomatografske spoznaje.

Glupo mi da pominjem ovde one koje svi hejtuju, trudim se da pomenem neke koji su po mome sudu loši (ili baren ne toliko dobri), a u startu se smatraju glumčinama.

EDIT: Zaboravih Travoltu, a on se ovde mora pomenuti!

20. Због вицева хахахах! Побједа!

Suze su mi pošle!

Osećam se ka trinesto prase kad shvatim da se jedino ja smejem tim vicevima...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.