Trebalo bi da postoji i na tom ruteru dugme za isključivanje. Moguće i da je samo tačkica u koju gurneš olovku da pritisne dugme.
Jedna rupica je za restartovanje modema, druga za wireless.
Tako je bar bilo kod ovih koje sam viđao na taj fazon.
Pogledaj pozadi.
EDIT: Imaš možda sliku rutera od pozadi?
Je l' imaš u taskbar-u, skroz desno one crtice gde ti pokazuje dostupne mreže, signal i tako to. Klikneš tu, nađeš svoju mrežu i odeš u network settings valjda pomoću desnog klika, ili tako nešto jebem li ga, tamo u jednom od onih tabova imaš ovo polje za šifru, pa vidi može li tamo da se podesi. Ako ne može, onda ću ti reći kasnije šta da radiš, pošto nisam pri kompu. I koji OS imaš?
Sigurno će da šljaka sa ako 192.168.1.1 što reče kelt, imala sam taj modem, samo otipkaj to u adres bar na bilo kom brauzeru enter i posle je sve lako, imas u bejzik vajerles podešavanja i tu biraš kakvu ćeš zaštitu, i onda ukucaš šifru i bog da te vidi :)
Moja najgora noćna mora je da će mi komša isključiti wireless. Ima 11 Mbps, buržuj :)
Stavi neki magnet, ali ogroman, neće proći ni bit za cigančiće ;)
Ja živeo u kraju bez ljudi koji bi mi krali net.
A onda se izgradile zgrade, došle lopurde. I ja ti turim šifru na 1024-bitnu enkripciju i promenim ime u "ZASXTO KRADESX DECXKO" i od tad mi niko nije krao.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Gambi dečko videli smo postove sa propalim linkovanjem lolololo
Јбг у Крњачи имамо њесра нет.
Trebalo bi da postoji i na tom ruteru dugme za isključivanje. Moguće i da je samo tačkica u koju gurneš olovku da pritisne dugme.
Jedna rupica je za restartovanje modema, druga za wireless.
Tako je bar bilo kod ovih koje sam viđao na taj fazon.
Pogledaj pozadi.
EDIT: Imaš možda sliku rutera od pozadi?
Је л си сигуран да ту нема дугме за укључивање вајрлеса? Виђао сам на таквим модемима., погледај добро.
Je l' imaš u taskbar-u, skroz desno one crtice gde ti pokazuje dostupne mreže, signal i tako to. Klikneš tu, nađeš svoju mrežu i odeš u network settings valjda pomoću desnog klika, ili tako nešto jebem li ga, tamo u jednom od onih tabova imaš ovo polje za šifru, pa vidi može li tamo da se podesi. Ako ne može, onda ću ti reći kasnije šta da radiš, pošto nisam pri kompu. I koji OS imaš?
ukucaj 192.168.1.1 u taskbar i udari enter. tu bi trebalo da imas podesavanja za namestanje sifre i iskljucivanje Wi-Fia ako nema sifre.
ako 192.168.1.1 ne izbacuje nista, probaj 192.168.1.255 ili 192.168.1.254
ako ni to ne izbacuje stranu sa setovanjem, onda jebi ga
Sigurno će da šljaka sa ako 192.168.1.1 što reče kelt, imala sam taj modem, samo otipkaj to u adres bar na bilo kom brauzeru enter i posle je sve lako, imas u bejzik vajerles podešavanja i tu biraš kakvu ćeš zaštitu, i onda ukucaš šifru i bog da te vidi :)
192.168.1.1 > un/pw : telekom > basic > wireless lan > acces point > disable
Ili ako hoćeš da zaključaš :
192.168.1.1 > un/pw : telekom > basic > wireless lan > Authentication Type = WPA-PSK > Pre-Shared Key (ukucaš svoju šifru)
Само кад одеш на ту адресу 192.168.1.1 за усернаме и пасворд куцаш телеком у оба поља. Онда идеш на бејзик као што је чрча рекла и наместиш шифру.
Ili ako hoćeš da zaključaš :
192.168.1.1 > un/pw : telekom > basic > wireless lan > Authentication Type = WPA-PSK > Pre-Shared Key (ukucaš svoju šifru)
To, ili uzmi štanglu! :)
http://www.ehow.com/how_5595004_put-password-wireless-internet.html
Moja najgora noćna mora je da će mi komša isključiti wireless. Ima 11 Mbps, buržuj :)
Stavi neki magnet, ali ogroman, neće proći ni bit za cigančiće ;)
Или укуцаш свој ИП у адрес бар, ун телеком, пас телеком, и промениш шифру лепо.
Znatcxy nevera.
Ja živeo u kraju bez ljudi koji bi mi krali net.
A onda se izgradile zgrade, došle lopurde. I ja ti turim šifru na 1024-bitnu enkripciju i promenim ime u "ZASXTO KRADESX DECXKO" i od tad mi niko nije krao.
Uspeo sam hvala vam ljudi mnogo sad ce youjizz opet punom parom da sljaka!
Ovo je antisemitizam
sreten
Telekom sranje... Orion pobedjuje
Nemojte da zaključavate. Imajte milosti.