Ko poslednji pobednik (121)

1. kakvo je to poređenje naše lijepe krajine sa tim pizdićima zvanim sibir? A? slušaj ti mala, ako nas budeš nastavila tako omalovažavati nećemo ti dati državljanstvo, kad se predomisliš... a hoćeš se predlomisliti, sigurno

2. Uu, bogami sam zabrljala...
    Uozbiljiću se smesta. Obećavam!!! :)))

3. izgleda da samo treba strogo :)

negošta ima novoga? jesi u NS ili kući? daj koju normalnu progovorimo, ionako takve nije ovdje bilo 100 godina

4. Jocka, nemoj da se ovo ponavlja više! JASNO?!

5. Samo strogo!
    Pa pola dana sam tamo a pola ćiku. Stižem svuda! :)
    Kako će biti normalno kad svi zapeli da pobede ko da im je zadnja. A vidiš kako nam ovako fino.

Šalabe, razmislila sam o onome što sam rekla, uvidela svoju grešku i neće se ponoviti. :))

6. ova jacka je najrazumnija osoba među nama... realno :)

ma ja sam prošlu partiju imao neku kombinaciju, pa sam trebao pobijediti, ali me sabiše krvnički... sad me boli tuki za pobjedu, ima da dođem da progovorim koju i zapjemvam i to je to...

zemo ideš li sutra piti na 18. kod mlađanog kače?

7. Znači, buri, bojkot jer se nisi ovajdio od citizen? E, teška je ko crna zemlja. :)))
    A ovo za razum... Šta da ti kažem, sve je to deo manipu...ovaj karaktera! :)

Ma 'de njega zoveš da pije, pa neće ti ništa ostati! Taktički skroz pogrešno! :)

8. nisam... al' bilo bi zanimljivo da sam pobijedio... nego moro sam na samobananu, pa se tako ovajdila... nebitno...

ma, neću ja nažalost moći ići, i meni je sutra rođus pa vodim raju negdje na cugu...

9. Особа која је прави ДИЈАМАНТ једино може да победи у овој игри,

Ко је та особа?

10. Onaj koji se u sve meša...DIJAMANT

11. EDIN DŽEKO... AKO ĆEMO PRAVO...

12. Сад сам опет активан

13. Šta je ovo? Dan muškaraca na temi? :)

14. KAKI MUŠKARCI, KAKI BAKARAČI...

ĐE SI JACKO?

15. Evo me, čekam čaj... :)
    Šta ima? Kad počinje žurka? :))

16. ОПАААААААААААА

17. Опаааааааааааа

18. Ti to nešto preskačeš? :)

19. Сјетих се нечега сад. У 8 разреду требао један мој друг да пјева неку црквену пјесму. И сад устаје и почиње "свети ђорђе јаше коња опа цупа ђиха ђиха" и вјероучитељ полуди и пође да му упише 1 уз оправдање "гдје си то нашао у којој књизи" вади лик књигу веронауке за 1. разред и показује "види има овде" :)))))9999

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.