kakvo je to poređenje naše lijepe krajine sa tim pizdićima zvanim sibir? A? slušaj ti mala, ako nas budeš nastavila tako omalovažavati nećemo ti dati državljanstvo, kad se predomisliš... a hoćeš se predlomisliti, sigurno
Samo strogo!
Pa pola dana sam tamo a pola ćiku. Stižem svuda! :)
Kako će biti normalno kad svi zapeli da pobede ko da im je zadnja. A vidiš kako nam ovako fino.
Šalabe, razmislila sam o onome što sam rekla, uvidela svoju grešku i neće se ponoviti. :))
ova jacka je najrazumnija osoba među nama... realno :)
ma ja sam prošlu partiju imao neku kombinaciju, pa sam trebao pobijediti, ali me sabiše krvnički... sad me boli tuki za pobjedu, ima da dođem da progovorim koju i zapjemvam i to je to...
Znači, buri, bojkot jer se nisi ovajdio od citizen? E, teška je ko crna zemlja. :)))
A ovo za razum... Šta da ti kažem, sve je to deo manipu...ovaj karaktera! :)
Ma 'de njega zoveš da pije, pa neće ti ništa ostati! Taktički skroz pogrešno! :)
Сјетих се нечега сад. У 8 разреду требао један мој друг да пјева неку црквену пјесму. И сад устаје и почиње "свети ђорђе јаше коња опа цупа ђиха ђиха" и вјероучитељ полуди и пође да му упише 1 уз оправдање "гдје си то нашао у којој књизи" вади лик књигу веронауке за 1. разред и показује "види има овде" :)))))9999
kakvo je to poređenje naše lijepe krajine sa tim pizdićima zvanim sibir? A? slušaj ti mala, ako nas budeš nastavila tako omalovažavati nećemo ti dati državljanstvo, kad se predomisliš... a hoćeš se predlomisliti, sigurno
Uu, bogami sam zabrljala...
Uozbiljiću se smesta. Obećavam!!! :)))
izgleda da samo treba strogo :)
negošta ima novoga? jesi u NS ili kući? daj koju normalnu progovorimo, ionako takve nije ovdje bilo 100 godina
Jocka, nemoj da se ovo ponavlja više! JASNO?!
Samo strogo!
Pa pola dana sam tamo a pola ćiku. Stižem svuda! :)
Kako će biti normalno kad svi zapeli da pobede ko da im je zadnja. A vidiš kako nam ovako fino.
Šalabe, razmislila sam o onome što sam rekla, uvidela svoju grešku i neće se ponoviti. :))
ova jacka je najrazumnija osoba među nama... realno :)
ma ja sam prošlu partiju imao neku kombinaciju, pa sam trebao pobijediti, ali me sabiše krvnički... sad me boli tuki za pobjedu, ima da dođem da progovorim koju i zapjemvam i to je to...
zemo ideš li sutra piti na 18. kod mlađanog kače?
Znači, buri, bojkot jer se nisi ovajdio od citizen? E, teška je ko crna zemlja. :)))
A ovo za razum... Šta da ti kažem, sve je to deo manipu...ovaj karaktera! :)
Ma 'de njega zoveš da pije, pa neće ti ništa ostati! Taktički skroz pogrešno! :)
nisam... al' bilo bi zanimljivo da sam pobijedio... nego moro sam na samobananu, pa se tako ovajdila... nebitno...
ma, neću ja nažalost moći ići, i meni je sutra rođus pa vodim raju negdje na cugu...
Особа која је прави ДИЈАМАНТ једино може да победи у овој игри,
Ко је та особа?
Onaj koji se u sve meša...DIJAMANT
EDIN DŽEKO... AKO ĆEMO PRAVO...
Сад сам опет активан
Šta je ovo? Dan muškaraca na temi? :)
KAKI MUŠKARCI, KAKI BAKARAČI...
ĐE SI JACKO?
Evo me, čekam čaj... :)
Šta ima? Kad počinje žurka? :))
ОПАААААААААААА
Pleeeeeeeeee
Опаааааааааааа
Ti to nešto preskačeš? :)
Сјетих се нечега сад. У 8 разреду требао један мој друг да пјева неку црквену пјесму. И сад устаје и почиње "свети ђорђе јаше коња опа цупа ђиха ђиха" и вјероучитељ полуди и пође да му упише 1 уз оправдање "гдје си то нашао у којој књизи" вади лик књигу веронауке за 1. разред и показује "види има овде" :)))))9999