Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Xaxaxaxa
Ček, vi imate ocenjivanje iz veronauke?
Имали :) немам вјеронауку већ 5 годину :)
упс 4*
Ma kod nas to izborni predmet i opisna ocena, pa zato pitam... :)
Обавезан :)
Ja pobednik!
A jel? :))
dobri dan...
ДОБАР ДАН!!!
Oooo, zdravo... Pa gde ste, ceo dan ste me samu ostavili... C,c,c... :)
Ма ево учим... :)
неке глупости, испирање мозга :)
evo došli od kuće, pa tako...
šta ima kod vas?
madafaka jesi vidio što čelsi jebe?
E evo su opet počeli... :)))
Ništa, buri, ceo dan pođi sedi, pođi lezi... :/ I tobož čekam neke goste, najavili se pa ih nema. Sve to ludo....
Šta ti?
Како нисам...
гледали јуче код ортака...
биће нешто од Стариџа... ;)
а ишао пре тога да видим трофеј Лиге Шампиона, сликао се у Челсијевом дресу!!!
lolo ima da ako izazoveš sreću...
ništa jacka, napenalim se da malo odspavam, kad ono zvoni košinica da plati vodu i te gluposti... jebem li je, đe sad našla, neki ljudi nemaju osjećaja...
edit: za goste kupi majmuna, to je najbolje...
E buri, pa neki se obraduju kad im dođe komšinica na vrata, a tebi ne valja... E, jesi neki zajeban... :))
Бога ми, ни ја се не радујем кад наврне комшиница...
код мене живе све неки намћори...
ma komšinica je nešto starija, al' nije čudo :)
nego me nervira kad mi poremete popdnevni kunt...
Kakvog majmuna, bogstobom? Čemu to služi?
madafaka, ja imam svakakvih... Neki mi ko druga porodica, a neke kad vidim, da ti pravo kažem, ko da mi zavališ šamarčinu!
ne čitaš ti tarzaniju?
neka frenkijeva priča o tome šta trebaš uraditi prije ženidbe...
pa kao kupi majmuna, on tjera goste, tj. počne masturbirati ili kako on kaže drkati kurac, kad dođu gosti...