Ja sam uvek bila primeran građanin. :) Al' ne beše namerno, moram priznati... Da sam mislila o tome ne bih ni pristala na opkladu.
Mada, nisam kontala da ćemo zajedno, nego onako... Ko se gde potpiše, ali dobro. Ovako smo ko Čip i Dejl. :))
Pa vidiš - morali smo zajedno jer poraženi mora da se nađe na pet tema, a pošto smo oboje poraženi odjednom, onda idemo u paketu. Mada, ako ti zahtevaš da Kika piše na još 5 tema, nema problema..
Ahahahhahaha ne, nikako. :) Značilo bi da moram i ja da pišem, a ne vidim više ni belu, ne mačku već kobilu... Moram da legnem inače ići ću na faks žmureći... :/
Ostavljam te sad, bilo mi je zadovoljstvo i lepo sam se nasmejala. :) 'Noć!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja sam za. Biraj ti teme. :)
Ajd pa didem da spavam...
Prati me... :)
Ja sam veverica.
Ja sam veverica!
E, dobar si... :)
Odlično obavljena misija. :)
Ali gde nađe ono "ženski kutak"... :))
Pa gledala sam da budu aktivne, a ta se našla, pa ko velim, šta fali...
Što, misliš da veverice nisu ženstvene? :)
hahahaha, ali si odabrala dobre - gde neće izgledati kao neki veliki spem...
Ja sam uvek bila primeran građanin. :) Al' ne beše namerno, moram priznati... Da sam mislila o tome ne bih ni pristala na opkladu.
Mada, nisam kontala da ćemo zajedno, nego onako... Ko se gde potpiše, ali dobro. Ovako smo ko Čip i Dejl. :))
Pa vidiš - morali smo zajedno jer poraženi mora da se nađe na pet tema, a pošto smo oboje poraženi odjednom, onda idemo u paketu. Mada, ako ti zahtevaš da Kika piše na još 5 tema, nema problema..
Ahahahhahaha ne, nikako. :) Značilo bi da moram i ja da pišem, a ne vidim više ni belu, ne mačku već kobilu... Moram da legnem inače ići ću na faks žmureći... :/
Ostavljam te sad, bilo mi je zadovoljstvo i lepo sam se nasmejala. :) 'Noć!
Noć, Jacka. :))
Čestitam, Siti :)) Nadam se da će se ovoga puta i moj trud isplatiti :)
Čitaš li ti forgetko, pa ova citizenkina pobjeda je namještaljka vijeka! RAZOTKRILI SMO!!!
Odakle ti to? :)
Ih, pa imam i ja neke veze ovdje, jebemumiša! :)
Odo' džonjati, a ti razmisli prije nego čestitaš ovim malverzatorkama na čelu s Črčilom :P
Laku noć
Jao, ti i tvoje teorije zavere... :)) Samo da ti kažem, džabe mi dežuramo ovde u trećoj smeni... :)
ovo je zavjera protiv mene... citi nismo se tako dogovorili... lololo
Laku noć :)
'De si, Buri :) Otkud ti ovako kasno? :)