Ko poslednji pobednik (121)

1. Ja sam za. Biraj ti teme. :)

2. Ajd pa didem da spavam...
    Prati me... :)

3. Ja sam veverica.

4. E, dobar si... :)

5. Odlično obavljena misija. :)
    Ali gde nađe ono "ženski kutak"... :))

6. Pa gledala sam da budu aktivne, a ta se našla, pa ko velim, šta fali...

Što, misliš da veverice nisu ženstvene? :)

7. hahahaha, ali si odabrala dobre - gde neće izgledati kao neki veliki spem...

8. Ja sam uvek bila primeran građanin. :) Al' ne beše namerno, moram priznati... Da sam mislila o tome ne bih ni pristala na opkladu.
    Mada, nisam kontala da ćemo zajedno, nego onako... Ko se gde potpiše, ali dobro. Ovako smo ko Čip i Dejl. :))

9. Pa vidiš - morali smo zajedno jer poraženi mora da se nađe na pet tema, a pošto smo oboje poraženi odjednom, onda idemo u paketu. Mada, ako ti zahtevaš da Kika piše na još 5 tema, nema problema..

10. Ahahahhahaha ne, nikako. :) Značilo bi da moram i ja da pišem, a ne vidim više ni belu, ne mačku već kobilu... Moram da legnem inače ići ću na faks žmureći... :/
    Ostavljam te sad, bilo mi je zadovoljstvo i lepo sam se nasmejala. :) 'Noć!

11. Čestitam, Siti :)) Nadam se da će se ovoga puta i moj trud isplatiti :)

12. Čitaš li ti forgetko, pa ova citizenkina pobjeda je namještaljka vijeka! RAZOTKRILI SMO!!!

13. Ih, pa imam i ja neke veze ovdje, jebemumiša! :)

14. Odo' džonjati, a ti razmisli prije nego čestitaš ovim malverzatorkama na čelu s Črčilom :P
    Laku noć

15. Jao, ti i tvoje teorije zavere... :)) Samo da ti kažem, džabe mi dežuramo ovde u trećoj smeni... :)

16. ovo je zavjera protiv mene... citi nismo se tako dogovorili... lololo

17. Laku noć :)

'De si, Buri :) Otkud ti ovako kasno? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.